Netradicinėje erdvėje E. Dragūnas šou norėjo surengti jau seniai ir dėl to visai grupės komandai teko gerokai pasukti galvas, kad nustebintų efektingų šou išlepintus gerbėjus. Pasak Egidijaus, pasirodymas Vilniuje bus toks, kokio sostinėje dar jis nėra rengęs, rašoma pranešime spaudai.

„Šiais metais pasirinkome ypatingą erdvę – „Litexpo“. Koncerte galės apsilankyti ribotas skaičius lankytojų – vos 6000-7000. Pasirodyme bus panaudota 130 lazerių ir specialios projekcijos. Jei kažkas tikisi šiame šou linksmintis didelėje erdvėje, turiu pasakyti, kad ruoštųsi kiek kitokiems įspūdžiams. Bus kuriamas akvariumo efektas“, – apie šou Vilniuje pasakojo E.Dragūnas.

Pasak SEL lyderio, koncertas Vilniuje išsiskirs dar ir tuo, kad čia bus net 12 specialių VIP erdvių, o dar viena turės kitokį išskirtinumą.

„Kiekviena VIP erdvė talpins tik po 12 žmonių, tiek žmonių galės stebėti koncertą specialioje zonoje, prie staliukų. Iš viso tokių erdvių bus 12. Taip pat bus ir superVIP zona, kuri bus įkurta virš scenos, todėl žmonės galės itin patogiai stebėti šou iš viršaus“, – apie naujienas kalbėjo koncertų turui besiruošianti garsenybė.

E.Dragūnas teigė, jog seniai norėjo surengti pasirodymą „Litexpo“, kad įgyvendintų šou idėją, kurią pristatys gerbėjams gruodžio 13-ąją.


Iš viso SEL šiais metais dar rengs 3 pasirodymus Lietuvoje: gruodžio 13 dieną koncertuos Vilniuje, 21 dieną – Kaune, 25 dieną – Šiauliuose. O artimiausias grupės pasirodymas rengiamas lapkričio 2-ąją, Dubline, Airijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)