Turą grupė pradės spalio 24 dieną, Liepojoje, klube „Fontaine Palace“. Vėliau grupė lankysis Latvijos sostinėje ir spalio 25 dieną koncertuos Rygoje esančioje „Rock Café“. Muzikantai savo trijų dienų turą pabaigs pasirodymu Cėsyje, „FonoKlubs“. Po šių koncertų „Colours of Bubbles“ grįš į Lietuvą reklamuoti savo naujojo albumo „9 mm“ didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

„Ankstesnis mūsų albumas „She Is the Darkness“ buvo gana tamsus, todėl norėjome, kad kitame mūsų albume skambėtų lengvesni gitaros garsai ir teigiama nuotaika“, - sako grupės nariai.

„Colours of Bubbles“ gerbėjai naujame albume „9 mm“ gali rasti devynias dainas, įkvėptas karo, meilės, ginklų, darbininkų klasės, greito gyvenimo tempo ir maišto temų bei atspindinčias apolitišką požiūrį į šiuolaikinį pasaulį.

Gerbėjai iš Lietuvos naują „Colours of Bubbles“ programą galės išgirsti jau už poros savaičių. Lapkričio 8 dieną grupė pasirodys Vilniuje, kultūros bare „Kablys“. Lapkričio 15 dieną grupė surengs koncertą gimtuosiuose Šiauliuose, Šiaulių arenoje. Lapkričio 22 dieną muzikantai lankysis Klaipėdoje, „Švyturys Bhouse“, o lapkričio 23 dieną turą užbaigs Kaune, „Gargare“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją