Renginio svečius atlikėjos nustebino ir savo nauju įvaizdžiu – merginos scenoje pasirodė su įspūdingais dizainerės Rimantės Rimgailaitės kurtais kostiumais.

Renginio metu skambėjo nuo sukeliančių nostalgiją iki šių dienų hitų atrinkta programa, o koncertą grupė užbaigė su trenksmu – publika atsistojusi kartu dainavo „Bodyrockers” kūrinį „I like the way you move”, o drąsesni vakarėlį užbaigė užsilipę ant stalų.

„Kas mus pažįsta žino, kad ant scenos mes mėgstame linksmintis ir darbas mums – tikra šventė. Matyt per tiek metų jau visiems įrodėme, kad dainuoti mokame, o dabar galime labiau atsipalaiduoti ir daugiau dėmesio skirti pačiai nuotaikai ir energijai scenoje bei bendravimui su publika”, - sako grupės narės.

Atlikėjoms scenoje talkino profesionalių muzikantų grupė – Kostas Balčiūnas, Martynas Garbačas, Sergej Makidon ir Vytis Smolskas.

„Mums labai svarbu, kokia nuotaika vyrauja repeticijose ir su kokiu atsidavimu muzikantai prisijungia prie kolektyvo. Galim tik pasidžiaugt, kad šitie vyrai visada su nuotaika, su idėjomis ir svarbiausia – su dideliu talentu. O tai tikrai padeda sukurti vakarėlio dvasią tiek mums ant scenos, tiek mūsų klausytojams”, – kalbėjo Akvilė.

Grupės narės Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Monika Mėčiūtė džiaugėsi ir užsimezgusia nauja draugyste su dizainere Rimante Rimgailaite, kuri sukūrė naują atlikėjų sceninį įvaizdį: „Būna, susitinki su žmogum ir atrodo, kad esat pažįstami visą gyvenimą. Taip nutiko ir šįkart – Rimantė pasitiko su didžiausia šypsena ir begale kūrybinių įdėjų, kas mus iškart papirko. Ji puikiai žino, ko reikia scenai, kaip paslėpti tam tikrus trūkumus ir išryškinti privalumus. Panašu, kad tai bus vienas patogiausių ir įspūdingiausių mūsų sceninių kostiumų“.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)