Neseniai savo pirmuoju albumu „Youtube“ platformoje pasidalinusi Monika Marija pažadėjo bręstantį naują žingsnį. Publikai dovanotą ankstesnę kūrybą atlikėja juokais vadina savo dvidešimties metų ataskaita ir tiki, jog naujas etapas atneš didelių pokyčių, rašoma spaudos pranešime.

„Į savo gyvenimą žiūriu kaip į dėlionę – ateini ir randi krūvą pažirusių detalių, pradedi ieškoti panašių. Vieną mažą dėlionės kampelį jau sudėliojau, ramiai jį atidėjau į šalį, dabar pradedu ieškoti kitų jos dalių. Nežinau, kuo šis etapas bus kitoks, tik jaučiu, kad vis truputį ūgteliu, vis įgyju daugiau patirties. Manau, kad visus atsakymus turėsiu tik jam pasibaigus!“,- sako Monika Marija.

Nuo albumo išleidimo iki naujo kūrinio gimimo praėjo jau pusmetis. Atlikėja atvirai pripažįsta, jog po aktyvaus kūrybinio etapo, kuriame ji atidavė visą save, reikėjo nedidelės pertraukos, kad galėtų pasisemti naujų kūrybinių idėjų ir įkvėpimo.

„Šie metai tam ir buvo skirti: aktyviai koncertavome, pradėjau mokytis įvairiausių naujų dalykų, nuo šokių iki sporto šakų, siuvimo, dailės, ieškojau įkvėpimo naujuose dalykuose. Dabar esu kupina šviežių minčių, kurioms pamažu, vienai po kitos, kartu su prodiuseriu, suteikiame kūnus.“,- pasakoja Monika Marija.

Jau rytoj prasidėsiančiame atlikėjos ture, be klausytojams jau gerai pažįstamų kūrinių atlikėja žada ir naujienų. Tatuiruote pažymėjusi dvidešimtmetį kauptų minčių paleidimą, Monika Marija nusprendė savo nauja kūryba pasidalinti dar jos neišleidusi, todėl turo koncertų svečiai pirmieji turės galimybę išgirsti dar niekur negirdėtą atlikėjos kūrinį.

„Įdomu, kad pirmą kartą atlikdama šią dainą nejaučiau jos nuotaikos – ji nei liūdna, nei linksma. Bet ji mane jaudina, o tai, manau, svarbus kriterijus“,- apie naująjį kūrinį intriguoja Monika Marija.

Būsimas atlikėjos turas šį kartą turi ir kilnią misiją. Dainininkė šviežiu žvilgsniu į muziką dalinsis ir su tais, kurie įsigyti bilietų į pasirodymus nepajėgia. Koncertų ciklo iniciatoriai skelbia, kad bendradarbiauja su savivaldybių socialinės paramos skyriais bei socialinių paslaugų centrais, kurie padovanojo kvietimus į koncertus sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Tuo tarpu pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija POLA tokią galimybę suteikė ir onkologiniams ligoniams.

„Siekėme prisidėti prie kilnaus tikslo, tačiau rezultatu norėjome pasidžiaugti iškart, tad nusprendėme aukoti bilietus, taip būdami užtikrinti, kad mūsų dovanos pasieks adresatą nedelsiant.“, – sako turo organizatorių atstovas Justinas Antanaitis.

Monikos Marijos koncertinis turas prasidės jau rytoj, spalio 9 dieną, Pagėgiuose. Turo koncertai vyks Alytuje, Biržuose, Gargžduose, Jonavoje, Marijampolėje, Panevėžyje, Plungėje, Radviliškyje, Šilalėje Telšiuose, Tauragėje, Ukmergėje ir Utenoje. Koncertinis turas baigsis lapkričio 29 d. Šiau-liuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)