Visų 40 singlų, kuriuos per savo karjerą įrašė ir išleido grupė, skambesys buvo atnaujintas naujausių skaitmeninių technologijų pagalba. Be gerai žinomų hitų „Electricity“, „Enola Gay“, „Souvenir“, „Joan Of Arc“, „Messages“, „Sailing On The Seven Seas“, „Call My Name”, „Dream Of Me (Based On Love‘s Theme)“ ir daugelio kitų, į albumą pateko ir dvi naujos „OMD“ dainos: neseniai singlu išleistas kūrinys „Don‘t Go“ ir iki šiol negirdėta daina – „Liberator“, rašoma spaudos pranešime.

Didžiausius fanus nustebins net 22 dainos iš „OMD“ archyvų. Šie kūriniai, kuriuos naujai prodiusavo pats Paulas Humphreys, iki šiol niekur nebuvo girdėti ar skelbti. Be to, naujame megarinkinyje esančiuose DVD diskuose melomanai ras visus „OMD“ pasirodymus per „BBC“ televiziją, „Mermaid Theatre“ salėje įamžintą pilną 2011 m. koncertą ir neseniai atrastą 1983 m. „Hammersmith Odeon“ scenoje nufilmuotą pasirodymą.

Grupę „Orchestral Manoeuvres In The Dark“ (arba „OMD“) 1978 m. įkūrė mokyklos draugai Andy McCluskey (vokalas ir boso gitara) ir Paulas Humphreys (klavišiniai, vokalas), prie kurių prisijungė Martinas Cooperis (klavišai, saksofonas) ir Stuart Kershaw (mušamieji). Synthpop muzikos stiliaus klasika tapęs debiutinis „OMD“ singlas „Electricity“ buvo išleistas 1979 m.

„OMD“ neslepia, kad karjeros pradžioje didelę įtaką jų kūrybai turėjo Brianas Eno ir „Kraftwerk“. „Elektroninė muzika – tai mūsų kalba. Tai yra mūsų bendravimo būdas“, – teigia grupės įkūrėjai Andy McCluskey ir Paulas Humphreys. Nuo debiutinio singlo „Electricity“ iki naujausio 2017-ųjų albumo „The Luxury of Punishment“, grupė „Orchestral Manoeuvres In The Dark“ yra viena iš nedaugelio new wave muzikos epochos atstovių, kuriančių kokybišką šiuolaikinę muziką.

„OMD“ kūryba traukia ne tik ištikimus grupės gerbėjus, bet ir jaunąją kartą. Synthpop stiliaus pionieriai darė ir daro įtaką kitoms grupėms ir atlikėjams. „OMD“ muzika užburia nuo pirmųjų natų, kažką artimo sau joje randa milijonai muzikos mylėtojų. Grupės koncertai garsėja nuoširdumu ir profesionalumu. Ilgiau nei keturis dešimtmečius muzikuojanti grupė „OMD“ netrukus pradės turą Europoje. Britų muzikos legendos gastroles pradės spalio 15 d. Portugalijoje. Vėliau „OMD“ koncertuos Ispanijoje, Didžiojoje Britanijoje. Vokietijoje, Estijoje, Lietuvoje, Lenkijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Danijoje, Belgijoje, Nyderlanduose ir Prancūzijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją