„Koncertas vadinasi „Coming Home For Christmas“, todėl nieko keisto, kad dainuosiu labai daug kalėdinių dainų“, – sako Erica Jennings. „Man labai patinka didžiosios metų šventės. Kiekvienoms Kalėdoms gaminu didžiulę šventinę vakarienę, nes tikiu, kad brangų laiką prasminga leisti kartu su pačiais artimiausiais ir mylimiausiais žmonėmis“.

Kaip rašoma spaudos pranešime, šventinį vakarą gerbėjams dovanosianti Erica Jennings neslepia, kad atliks daug tradicinių kalėdinių dainų. Publika išgirs ir galės kartu dainuoti skambant Mariah Carey hitui „All I Want For Christmas Is You“, klasikiniams kūriniams „White Christmas“, „Let It Snow!“, „Silent Night“, „Santa Claus Is Comin‘ To Town“, „Rockin‘ Around The Christmas Tree“ ir daugeliui kitų. Žinoma, dainininkė atliks ir savo kūrybos kalėdinę dainą „Coming Home For Christmas“.

„Prisimenu, kad 2001 m., kada sukūriau „Coming Home For Chrismtas“, negalėjau ir pagalvoti, kad šis kūrinys kiekvienais metais bus transliuojamas per radiją ir skambės prekybos centruose“, – pasakoja Erica Jennings. „Nuostabu, kad žmonės vis dar myli šią melodiją, kuri padeda sukurti tikrą kalėdinę nuotaiką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)