„Sustoti aš planavau dar pavasarį, kai atšaukiau gegužę tame pačiame „Kably” turėjusį įvykti koncertą. Jį atšaukti pavyko. Tačiau nepavyko atšaukti nei „Nida Stories”, nei pasirodymo „Galapaguose”. Negaliu ir „Kablio” atšaukti antrą kartą. Būtų nesolidu. Todėl koncertas įvyks. Ir planuoju sugroti viską, ką moku ir ko nemoku. Vadyba net suorganizavo support act’ą, kurio aš norėjau. Todėl galimai net man bus smagu!“, - savo feisbuko paskyroje rašė Tomas Sinickis, kol kas neišduodamas paskutinį koncertą apšildančios grupės pavadinimo.

Sinickis – „Mylimas Vyras ir Sūnus“:

Atlikėjas šį nuosprendį įamžino fotosesijoje, kurioje dominuoja deganti gitara. „Mano fotografas Mantas HeadShooter pamanė, kad deganti gitara geriausiai simbolizuoja šio etapo pabaigą. Aš su profesionalais nesiginčiju“, – fotosesijos idėją komentavo Tomas Sinickis.

Kaip rašoma spaudos pranešime, muzikantas taip užsiminė, kad kitų metų Vilniaus Knygų Mugėje žada pristatyti vinilinę plokštelę su populiariausiomis savo dainomis. Taip pat, Tomas Sinickis įrašinėja dainą su grupės „Tie Geresni“ nariu Karpiz, kurią klausytojai išgirs artėjant paskutiniam pasirodymui.

Su scena atsisveikinančio Tomo Sinickio paskutinis koncertas įvyks lapkričio 23 dieną, sostinės klube „Kablys + Kultūra“. Koncerto metu Tomas Sinickis pristatys metų pradžioje pasirodžiusį albumą „Gėris Blogį Nugalės”, skambės ir gerai žinomi kūriniai „Kaltas Gerumas” bei „Vilnius”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)