Ypatingą aurą turinčiame Dublino teatre „Olympia" pasirodymus yra surengę didieji pasaulio vardai: Charlie Chaplin, Marcel Marciau, David Bowie, Adele, Michael Buble, „Radiohead", „Muse", „Kings of Leon", – net tada, kai be vargo surenki stadionus bei arenas, negali atsispirti norui koncertuoti tokioje specifinėje 1240-ies vietų salėje, skelbiama pranešime spaudai.

Dramos iš teatro taip pat neatimsi: 1970-aisiais, repetuojant miuziklą „West Side Story", įlūžo salės lubos. Prieš 15 metų sunkvežimis rėžėsi ir sumaitojo išskirtinės architektūros įėjimo arką iš stiklo ir plieno. Laimei, visa tai buvo atkurta, o neseniai, investavus dar 4 milijonus eurų, teatras buvo visiškai atnaujintas tiek komforto, tiek techniniu požiūriu.

Šeštadienį šioje išskirtinėje erdvėje, kurios istorinės paralelės atrodo kaip patys keisčiausi ir tiksliausi simboliai, įvyko M.A.M.A geriausios 2018 metų atlikėjos – Jazzu koncertas. Po visų sunkumų atsitiesusios dainininkės gerbėjai buvo rimtai pasiruošę: pasigamino marškinėlius su savo divos vardo raidėmis, kitos atributikos.

Matyti savo vardą nuostabaus grožio salės paauksuotuose balkonuose Justei buvo netikėta ir jaudinančiai malonu. Dar šauniau, kad sklidinai teatrą užpildžiusi publika dainavo ir šoko kartu su savo mėgiama atlikėja, kaip ir ji šlovino gyvenimą, meilę, muziką.

„Šis koncertas buvo nepakartojamas, vienas įspūdingiausių mano gyvenime. Dublinas – nerealus! Tiesiog neįtikėtinas! Labai džiaugiuosi, kad po sunkaus periodo aš vėl – scenoje, ir galiu dainuoti 100 procentų! Emocijos liejasi per kraštus, negaliu apsakyti savo džiaugsmo, kai vėl jaučiuosi sveika ir gyvybinga, vėl galiu daryti tai, ką moku geriausiai – dainuoti ir dovanoti muziką savo klausytojams. Būkite sveiki ir mylėkite save", – sakė Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)