„Metas mums pasikalbėti. Praėjus geram pusmečiui po albumo „Leisk man šlykštėtis“ išleidimo, atvėsus pristatymo turo emocijoms, o nuovargiui bei susireikšminimui stabilizavusis iki pakenčiamo lygio, paskambinau Roliui (Innomine). Tai buvo mūsų 4-tas albumas, nelabai aišku kelintas turas, na, ir šiaip visko jau matyta daug ir iš įvairių pusių. Taigi, paskambinau ir pasiteiravau, ką jis galvoja, jeigu ties čia ir gana?

Pokalbių būta daug, įvairiomis aplinkybėmis, įvairaus girtumo ir atvirumo. Nuotaikos vyravo gana slogios. Lyg ir to noro nebe tiek, lyg ir to džiugesio nebe tokio, lyg ir mest viską ir išvažiuot velniop. Kažkas akivaizdžiai viduje sugedo.

Nusprendėme, kad penktas albumas mums bus paskutinis. Rašėm, kūrybine prasme leidom sau daug, tiesiog linksminomės. Tokio lengvo ir malonaus santykio su muzika senokai nejutom, buvo ach***ena. Šiandien mes pabaigėm šį albumą. Dainos parašytos, įrašai baigti, liko kelios savaitės techninių niuansų ir albumas „Viskas“ nuguls lentynose. Kartu su juo paskelbsim ir kelias paskutines koncertų datas. Ties čia ir viskas“, – socialinio tinklo paskyroje rašė duetas.

DELFI primena, kad duetas veiklą pradėjo 2009-ais metais Vilniuje. Per dešimt metų jie išleido keturis albumus, pelnė ne vieną M.A.M.A. ir Lietuvos hip-hopo muzikos apdovanojimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)