„Mūsų repertuare yra tokios klausytojų pamėgtos baladės, kaip „Europos vidury“, „Sudie“, tikimės, kad naujoji lyriška ir romantiška daina taip pat sulauks gerbėjų simpatijų. Kūrinio priedainyje skamba paprasti, visiems mylintiems žmonėms suprantami žodžiai, kai kartais pritrūksta drąsos garsiai pasakyti tai, ką jauti: jeigu meilė pasibels į tavo širdį – įsileisk ją ir brangink. Meilė - nebyli, bet ji viską jaučia, viską girdi...“ – sako „Pikaso“ vaikinai.

Kaip rašoma spaudos pranešime, optimistiškai nusiteikę grupės nariai įsitikinę, kad bet kurioje gyvenimo situacijoje viskas priklauso nuo požiūrio: „Vieniems ruduo – niūrūs lietūs, nesibaigiantys vėjai ir žvarbios dienos. Mums šis metų laikas asocijuojasi su jaukiais vakarais, margaspalviais krintančių lapų kilimais ir mylimiausius žmones sušildančiais jausmais“.

Paskutinius pasiruošimo štrichus dėliojanti grupė artimiausias savaites skirs įspūdingai 20-mečio koncertų šventinei programai. Atlikėjai prisipažįsta, kad susidūrė su iššūkiu, atrinkdami geriausius visų laikų „Pikaso“ auksinius hitus ir naujausias dainas: „Suskaičiavome, kad norėdami atlikti visas gerbėjų pamėgtas dainas, mūsų aštuoni šventiniai koncertai turėtų tęstis mažiausiai po penkias valandas. Todėl šiuo metu kuriami dainų miksai. Siekiame geriausio rezultato - jubiliejiniai pasirodymai bus nepakartojami“.

„Pikaso“ 20-mečio koncertų turas startuoja spalio 18-ąją Šilutėje, spalio 19 d. vaikinai koncertuos Šiauliuose, 20 dieną – Panevėžyje, spalio 25 d. – Alytuje, lapkričio 8 d. – Kaune, lapkričio 9 d. – Jonavoje, lapkričio 14 d. – Marijampolėje, lapkričio 17 d. – Mažeikiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)