Kaip rašoma pranešime spaudai, projekto vokalistas J. Milius, net praėjus mėnesiui po debiutinio pasirodymo festivalyje, jaučia nuotaiką, kuri užvaldė tiek jį, tiek publiką, vos pasigirdo pirmieji „Queen Show“ akordai.

„Queen“ – energija, kuri tiesiog sprogsta scenoje. Ją kūnu pajunta ir jauni, ir vyresni. Nesvarbu, kuriai kartai priklausai, genialią muziką atpažįsta visi. Ji neturi laiko žymės. Po šimto metų mūsų nebebus, o ji žmonėms kels tokias pačias emocijas kaip ir šiandien“, – įsitikinęs J. Milius.

Jis pasakoja, kad artėjančių „Queen Show“ laukia su džiugesiu širdyje: „Galima sakyti, kad jau gavau Kalėdų dovaną. Tas jausmas, kurį patiriu dainuodamas Freddie Mercury dainas, yra sunkiai žodžiais nusakomas. Pagauna ir įtraukia grynas džiaugsmas ir suvokimas, kad tai vienos geriausių akimirkų gyvenime“.

J. Miliaus balso galia ir jo nepaprasti vokalo duomenys visiems melomanams gerai žinomi. Iki šiurpuliukų nuostabu stebėti, kaip lengvai ir be įtampos jis gali sudainuoti net sudėtingiausius „Queen“ kūrinius.

„Queen Show“ skamba „One Vision“, „We Will Rock You“, „I Want To Break Free“, „Don‘t Stop Me Now“, „Somebody To Love“, „Radio Ga Ga“, „Under Pressure“, „The Show Must Go On“, „We Are The Champions“ ir kiti „Queen“ kūriniai, kuriuos gerbėjai moka mintinai.

Ryškiausias karūnos deimantas – „Bohemian Rhapsody“ – vertas atskiro paminėjimo. Drauge su pritariančia grupe „Vilnius Voices“ muzikaliai itin sudėtingas ir didelį emocinį krūvį turintis kūrinys suskamba taip, kad pats Freddie nerastų priekaištų.

Sugrįžusio „Queen Show“ kokybės kartelė užkelta labai aukštai ir reikėtų labai paieškoti projekto Lietuvoje, kuris galėtų su tuo varžytis. Dar niekada šis gilias tradicijas turintis šou neturėjo tokios stiprios sudėties: Jeronimas Milius (vokalas), Tomas Varnagiris (gitara), Vytis Smolskas (klavišiniai), Martynas Garbačas (boso gitara), Jonas Lengvinas (mušamieji) ir galingas pritariantis kolektyvas „Vilnius Voices“ (vad. Kristina Žaldokaitė).

„Queen Show“: gruodžio 15 d. – Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“, 18 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 31 d. – Palangos koncertų salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją