Dainininkas Žilvinas Žvagulis, kartais pasitelkdamas savo žmoną Ireną Starošaitę, lydi V.Uspaskichą, kurio gastrolių maršrutai driekiasi po visą Lietuvą. "Ekstros" paklaustas apie tai, Ž.Žvagulis pastebimai supykęs telefonu pareiškė: "Taip, buvo keletas koncertų, bet daugiau nieko nesakysiu. Tokių dalykų nesu linkęs aptarti telefonu".

2002-aisiais per Lietuvos prezidento rinkimus R.Pakso rinkimų štabo organizuotuose renginiuose dalyvavęs kantri muzikos veteranas Virgis Stakėnas neslėpė, kad jam yra tekę surengti iki dešimties pasirodymų. "Man tai įprastas darbas. Aišku, šiek tiek nesmagiai pasijutau, kai per visą Europą nuskambėjo atgarsiai apie R.Pakso prezidentinį skandalą. Manau, jog koncertai per rinkimus kiekvienam atlikėjui - puiki proga užsidirbti", - tvirtino V.Stakėnas, kuriam R.Paksas iki apkaltos suskubo įteikti Gedimino ordiną.

Tačiau yra ir tokių scenos žvaigždžių, kurių jau nevilioja didelis uždarbis per politikų organizuojamus renginius ir ordinas iš susikompromitavusio prezidento rankų. Populiarus dainininkas Andrius Mamontovas, praeityje su grupe "Foje" irgi dalyvavęs konservatorių rengtuose koncertuose, pastaruoju metu kategoriškai atsisako koncertuoti politikų renginiuose. "Jei pamatysite, kad einu į politiką, labai prašom pasamdyti snaiperį, kad mane nušautų. Jei eisiu į politiką, būsiu visiškai išprotėjęs", - yra sakęs A.Mamontovas.