„Repo muzikoje turi būti paliečiamos socialinės problemos, visuomenės ydos, ir temos, kurios aktualios, bet joms dažnai nėra skiriamas deramas dėmesys viešumoje. Jei to nedarai – kokia tada išvis prasmė repuoti?...“ - komentuodamas kūrinio temos pasirinkimą pranešime spaudai sakė atlikėjas.

Kūrinys sukurtas prieš porą metų, kuomet Pushaz atlaikė vienus sudėtingiausių gyvenimo smūgių. Kūrinys „Kelyje“ gimė per jo paties išgyventas patirtis. Eksperimentuodamas su įvairių žanrų muzika, „Kelyje“ garso takelyje Pushaz maišo skirtingus stilius ir skambesį. Prieš kurį laiką atradęs bliuzą, maišo ji su elektro, karpo ritmus ir pristato kitokį, sudėtingesnį, ausis prikaustantį skambesį.

Nestandartinis ir pats vaizdo klipas, pateikiantis netikėtą, atvirą interviu.

„Kelyje“ muzikos ir žodžių autorius Andrius Glušakovas. Vaizdo klipas buvo filmuojamas Klaipėdos dramos teatre. Vaidino Arnoldas Eisimantas ir Marius Kelaitis. Klipą kūrė jaunas režisierius Tadas Čėsna.

Tai antroji Pusho daina, kuria bandoma pasiekti jaunimą ir atkreipti visų dėmesį į aktualias problemas. Prieš porą savaičių išleista daina „Tinklo vaikis“, kurioje atlikėjas atvirai pasisakė apie jaunimo tarpe didėjančią prarają tarp realaus gyvenimo ir virtualaus egzistavimo socialiniuose tinkluose.

Abi šios dainos kartu su klausytojams jau pristatytomis „Mūza“ ir „Aš matau veidus“, įeis į penktąjį solinį Pusho albumą „Begėdis“, kurio pirmasis pristatymo koncertas įvyks gruodžio 21d. Žalgirio arenoje, Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją