Kaip skelbiama pranešime spaudai, visi anksčiau įsigyti bilietai į Timati koncertą galios – jų specialiai keisti nereikia. Jei nauja koncerto data žiūrovams nėra tinkama, jie bus atskirai informuoti apie galimybę grąžinti įsigytus bilietus.

Gastrolių po Europą metu į Lietuvą atvyksiantis Timati surengs didžiulį solinį koncertą Vilniuje. Lapkričio 22 d. „Pramogų arenoje“ atliks geriausias savo hitus ir dar niekur negirdėtus kūrinius. Rusijos repo, hiphopo, r’n'b muikos dainininkas, dainų autorius, įrašų prodiuseris, aktorius ir verslininkas išpopuliarėjo pasirodęs televiziniame realybės šou „Žvaigždžių fabrikas 4“.

Šiandien Timati ne tik yra viena populiariausių Rusijos muzikos žvaigždžių, tačiau ir Vakaruose žinomu atlikėju. Reperis įrašė dideliais hitais tapusius kūrinius us visame pasaulyje žinomais muzikos vardais Snoop Dogg, Busta Rhymes, Xzibit, Mario Winansu, Fat Joe, Craigu Davidu ir Timbalandu. Bene garsiausiu Timati hitu tapo 2011 m. išleistas singlas „Welcome To St. Tropez“, karaliavęs daugelio Europos šalių topuose.

Lapkričio 22 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiantis Timati koncertas bus vienintelis atlikėjo pasirodymas mūsų šalyje.

DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna – „Welcome to St. Tropez“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)