„Daugiau nieko nematyti, nes niekas manęs nekontroliuoja. Mylėsiu jus visada“, – cituodama kartu su Alicia Keys atliktos dainos „Girl On Fire“ žodžius, apibendrino atviroji dainininkė. Savo įrašą ji papildė bučinio, širdelės ir vienaragio ikonėlėmis.

Hito „Super Bass“ atlikėja žengė šį žingsnį, nes su savo naujuoju vaikinu Kennethu Petty nori susilaukti vaikų.

Nicki, neseniai socialiniuose tinkluose pasivadinusi Mrs. Petty (Ponia Petty), jau anksčiau atskleidė planavusi ištekėti už Kennetho per artimiausias 80 dienų, rašo dailymail.co.uk.

Rugpjūčio viduryje ji sakė: „Mes padavėme prašymą sudaryti santuoką, bet aš keliavau, tad kai grįžau, prašymą turėjome atnaujinti. Nuo to laiko turėjome 90 dienų susituokti. Tai buvo prieš savaitę, tad dabar liko apie 80 dienų. Aš kuriu albumą ir turiu susitelkti į šį darbą, todėl dabar nenoriu kelti didelių vestuvių. Didelę šventę surengsime vėliau“.

„Prieš pasirodant mano albumui būsime susituokę, tačiau vestuvių šventė vyks po albumo išleidimo. Taip, neprabėgus toms 90 dienų aš jau būsiu ištekėjusi. Labai dėl to džiaugiuosi, nes mano brangusis mane daro laimingą“, – tęsė N. Minaj.

Ketvirtadienio rytą „Starships“ atlikėja „Instagram“ taip pat paskelbė garso įrašą iš savo 2008-ųjų repo dainos „Sweetest Girl“ – Wyclefo Jeano dainos „Sweetest Girl“ („Dollar Bill“) remikso.

Prie šio įrašo ji pridūrė verkiančią ikonėlę ir užrašė: „Kaip norėčiau nukeliauti laiku atgal ir apkabinti šią mergaitę. Aš buvau #SweetestGirl (mieliausia mergaitė)“.

Panašu, kad reperė patiria nemenka emocinį sąmyšį ir jai reikia padaryti pertrauką nuo buvimo rampų šviesoje: ji paskelbė apie karjeros stabdymą, sulaukė daug dėmesio dėl savo naujųjų santykių ir tebesitęsiančios nesantaikos su kolege Cardi B.

Nicki anksčiau griežtai sukritikavo žmones, tvirtinančius, kad ji „nuleido kartelę“, nes ėmė susitikinėti su Kennethu, kuris Niujorko valstijoje yra užfiksuotas kaip seksualinis nusikaltėlis.

Ji sakė: „Kai esi su kažkuo, kas mylėjo tave dar tada, kai neturėjai pinigų, kaip galima to nesuprasti? Kaip galima nesuprasti, kad laimė svarbiau už galią? Kaip drįstate kalbėti apie nuleistą kartelę?“.

Ji šią savaitę taip pat paskelbė keletą aistringų įrašų, kuriais siekė apginti savo naujuosius santykius ir aiškino, kad jaučiasi nepalyginamai geriau nei ankstesniuose „toksiškuose“ santykiuose.

N. Minaj „Twitter“ rašė: „Anksčiau aš iš tiesų galvojau, kad meilė turi skaudinti. Todėl aš niekados nežiūriu į kitus iš aukšto. Esame tiesiog žmonės. Nelengva kažką palikti. Vyras turi užtikrinti, kad jaustumeisi saugi, o ne įbauginta“.

„Barbie Dreams“ atlikėja atviravo apie užgauliojimus ir prievartą, su kuriais susidūrė ankstesniuose santykiuose, ir pasakojo, kad dabar jaučiasi „besąlygiškai mylima“.

Ji rašė: „Pamenu, taip bijojau prakalbėti, nes niekada nežinojau, kokios nuotaikos bus tas žmogus, o aš galėjau pasakyti vieną netinkamą žodį, ir dėl to būčiau nukentėjusi. Todėl skirtumas, kurį manyje dabar galima įžvelgti, yra tas jausmas, kai moteris jaučiasi pakylėta, saugi, vertinama ir besąlygiškai mylima“.

Savo įrašą Nicki apibendrino pakylėjančiais žodžiais: „Tačiau pirmiausia turėjau išmokti mylėti save. Jeigu neleistumėte vyrui netinkamai elgtis su savo mama, seserimi ar geriausia drauge, nes jas mylite, tuomet jūs neleistumėte jam taip elgtis ir su savimi, nes mylite save. Aš nekalbu apie teisimą. Mes per daug kitus teisiame. Pakylėkite juos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją