Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, vakarą buvo patikėta pradėti vienam geriausių šalies muzikos prodiuseriui Leonui Somovui. Garsus vyras pristatė visiems gerai žinomus ir hitais tapusius savo kūrinius.

Vėliau scenoje pasirodė šią vasarą ne viename užsienio festivalyje koncertavusi dainininkė Jurga Šeduikytė. Valandą trukusio pasirodymo metu atlikėja atliko naujus savo kūrybos kūrinius ir jau hitais tapusias dainas tokias kaip „Nebijok“ ar „Aukso pieva“.

Vakarą vainikavo vienos populiariausių šalies atlikėjų Justės Arlauskaitės – Jazzu pasirodymas. Garsi dainininkė nuo pat pirmosios dainos nepaliko abejingų ir susirinkusią publiką paskatino visiems gerai žinomas dainas dainuoti kartu.

Jazzu pasirodymo metu nuskambėjo tokie kūriniai kaip „Dumblas“, „Karolis“ bei „Wild“. Vakaro siurprizu tapo kartu su Jazzu į sceną žengęs vienas populiariausių šalies didžėjų Jovani.

Jovani kartu su Jazzu atliko visiems gerai žinomas dainas, tokias kaip „I Should Have Known“ bei „Keep It To Myself“.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją