Iš Nigerijos kilęs ir šiuo metu savo dienas Jungtinėje Karalystėje leidžiantis artistas yra gan naujas vardas muzikos pasaulyje. Pirmoji jo pažintis su muzika buvo bažnyčia ir „Disney“ filmų garso takeliai, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Vėliau su šeima jis persikėlė gyventi į Birmingemą, pats išmoko groti gitara ir muzikinę karjerą pradėjo 2011-aisiais. Atviro mikrofono vakarai buvo pirmoji jo platforma. Jacobas išleido jautrų minialbumą „The Monologue“ ir susilaukė labai greitos sėkmės. Atlikėjas jau dalinosi viena scena su Samu Smithu, Emeli Sandé ar pačia Alicia Keys.

Dabartinį laikotarpį galima vadinti jo šlovės dienomis. Pilnametražis albumas „Village“ buvo sutiktas puikiai. Kritikai ir gerbėjai negailėjo gerų atsiliepimų. Vien singlas „Unknown (To You)“ spotifajuje perklausytas beveik 25 milijonus kartų.

„Pasiruošk būti nustebintas, jo sodrus balsas palįs tau po oda nuo pirmo akordo“, – rašo žurnalas „Time“. Nors yra vadinamas naująja soulo žvaigžde, jis nesiekia imituoti legendų. Alas Greenas ar Samas Cookas – jam tik didis įkvėpimas.

„Galiu pasiimti jų idėjas ir paversti moderniomis, bet, gink Dieve, nenoriu jų kopijuoti“, – sakė jis duodamas interviu „Paper“ žurnalui.

Visos Jacobo dainos – apie kovą ir pergalę. Kaip pats sako, nori savo muzika įkvėpti žmones sunkiomis dienomis eiti pirmyn, kai visi ir viskas aplink liepia sustoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)