„Susipažinome visai neseniai, o pažintį užtvirtinome bendru projektu. Tokia muzika man labai artima. Ko gero, stipriausia pusė šiame kūrinyje – lyriškoji dalis. Todėl stengiausi tai išnaudoti maksimaliai. Dainos priedainį parašiau turbūt prieš 7 metus, jis priklausė visai kitam kūriniui“, – pranešime spaudai pasakoja atlikėjas.

Lyriškąją dalį atlikusiai Gabrielei ši kolaboracija – pirmoji, tačiau, džiuginanti. „Buvo gera prisidėti prie šio kūrinio. Tikiuosi, kad tai nėra paskutinis kartas ir ateityje panašių projektų bus daugiau“, – viliasi televizijos šou išgarsėjusi dainininkė.

Repo muzika savo klausytojams artima tampa dėl tekstuose atvirai ir be užuolankų pasakojamų asmeninių gyvenimo detalių. Kūrinyje „Chemija“ kalbama apie vingiuotą poros santykių kelią. THC sako rėmęsis ne tik savo paties patirtimi.

„Nė viena mano daina nėra konkrečiai apie mane ar kažkokį asmenį. Tačiau esu tikras, kad kūrinio žodžiai palies ne vieną, kuriam tai teko patirti“, – aiškina atlikėjas.

Gabrielę ir THC sieja ne tik bendras kūrinys, bet ir pokyčiai muzikinėje scenoje. Maždaug prieš pusmetį pasikeitė grupės „Golden Age“ sudėtis.

Buvusią narę Eveliną pakeitė šarmingoji Akvilė. Atlikėja į grupę įsiliejo be jokio vargo.

„Iš karto išsikėlėme tikslus, tad netrukus buvo aiški ir vizija“, – šyptelėjo raudonplaukė.

Operinį dainavimą studijuojanti atlikėja nustebino netikėtu talentu – ji ir puikiai repuoja. Gatvės muzika domėtis dar vaikystėje pradėjusi Akvilė sako: „Repas šalia buvo visada“.

„Kadangi esu repuojanti mergina, visad jutau palaikymą dėl to, kuo užsiimu. Žinoma, priešiškų nuomonių buvo ir bus, kad ir ką žmogus bedarytų. Bet man tai daug įtakos nedaro ir nekenkia. Gal net labiau – motyvuoja“, – nusijuokia „Golden Age“ narė.

Akvilę į grupę mielai priėmusi Gabrielė patikino – per pastarąjį pusmetį jos tapo itin artimos. „Ji labai nuoširdi, miela, bet užlipusi ant scenos gali tapti visai kitokia. Stiprus tembras ir balsas puikiai nuspalvino dainas“, – scenos partnerę gyrė atlikėja.

THC muzikiniame kelyje – taip pat neeiliniai pokyčiai. Repo atlikėjas su muzikos prodiuseriu Kristijumu sūkurė bendrą projektą „Hydro911“. Iš Kauno į uostamiestį gyventi neseniai persikėlęs muzikos kūrėjas čia įrengė studiją, kurioje gimsta ne tik „Hydro911“, bet ir „Golden Age“ kūriniai.

„Su Simu esame pažįstami gana seniai, juk Lietuvos repo pasaulis nėra toks didelis. Įsikūriau Klaipėdoje, atsidarėme studiją ir jau nuo pačios pirmos dienos ėmėmės darbų. Šiandien jau turime nufilmuotus 4 vaizdo klipus, kuriuos įgyvendinti padėjo talentingas režisierius iš Ukrainos. Intensyviai įrašinėjame dainas, kuriame albumą ir labai daug planuojame“, – apie tikslus prakalbo grupės „Hydro911“ narys, muzikos prodiuseris, Kristijus.

Dainų nuorodos:

Chemija feat. Golden Age : https://www.youtube.com/watch?v=XuizwFvJ9-Q
Bang Bang : https://www.youtube.com/watch?v=BUZ60P1raN0

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)