Šiandien paaiškėjo, kad svečio teisėmis koncerte „Symphony“ dalyvaus ir dar venas mūsų scenos atstovas – „Metų atlikėjo“, „Metų elektronikos“ ir „Metų proveržio“ titulus „M.A.M.A.“ apdovanojimuose pelnęs „Daddy Was A Milkman“.

Tai nėra pirmas kartas, kai persipina „Ten Walls“ ir „Daddy Was A Milkman“ keliai. 2017 m. pabaigoje abu atlikėjai sujungė jėgas bendram kūriniui, rašoma pranešime spaudai.

Kartu įrašytas darbas „Ink“ ir kiek ramesnė jo versija „Ink (ReExtended)“ nugulė į „Ten Walls“ išleistą „Queen (Extended)“ vinilo plokštelę. Tai buvo debiutinio „Ten Walls“ albumo „Queen“ tęsinys, kuriame atsidūrė ir kiek kitaip skambantys, šokių aikštelei pritaikyti jau žinomi albumo kūriniai, ir tada dar niekur negirdėtas „Ink“.

Po „Daddy Was A Milkman“ slapyvardžiu kuriantis Ignas Pociūnas prisipažino, jog sulaukęs Marijaus skambučio gerokai nustebo.

„Iki tol buvome nepažįstami, tačiau žinojau jį kaip didelį autoritetą muzikos pasaulyje, – pasakoja jis. „Anksčiau kartu nedirbome, tad buvo ir džiugu, ir truputį neramu. Nebuvau tikras, ar viskas pavyks. Tačiau, pasirodo, išgyvenau be reikalo.“

Marijus Adomaitis, netikėtai išgirdęs vieną iš tuo metu žaibiškai populiarėjančio „Daddy Was A Milkman“ dainų, buvo sužavėtas jo vokalo išskirtinumo. „Igno balsas man labai patinka. Jis yra stiprus, originalus ir dar niekur negirdėtas. Pripažinsiu, jog buvau nustebintas, jog tai yra lietuvio balsas. Iš karto supratau, kad noriu su juo įrašyti bendrą kūrinį“, – sakė Marijus.

Paskutinę 2018-ųjų vasaros dieną „Ten Walls“ išleido singlą „Hidden“. Visos trys jame atsidūrusios kompozicijos – „Hidden“, „Airglow“ ir „Ink“ (Ten Walls Remake) – buvo įrašytos kartu su „Daddy Was A Milkman“.

„Įgyvendinti projektą su simfoniniu orkestru buvo didelė svajonė ir šiai idėjai reikėjo laiko. Tiesiog užaugti manau. Esu gavęs ne vieną pasiūlymą Lietuvoje atlikti savo muziką su orkestru, tačiau nebuvau tam pasirengęs. Hamburge Elbjazz festivalyje atlikau savo bei kitų autorių kūrinius su orkestru, tačiau šį kartą visas koncerto turinys susidarys vien iš mano kūrybos“, – apie būsimą koncertą sako Marijus Adomaitis.

Koncerte Trakų pilyje nuskambės specialiai orkestrui aranžuoti populiariausi „Ten Walls“ kūriniai. Gerbėjai išgirs „Gotham“, „Requiem“, visame pasaulyje dideliu hitu tapusį „Walking With Elephants“ ir daugelį kitų.

Naujai suskambėsiančią „Ten Walls“ kūrybą kartu su Marijumi Adomaičiu atliks 70-ties muzikantų orkestras, vadovaujamas maestro Gintaro Rinkevičiaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją