Besisvečiuodama redakcijoje geros nuotaikos nestokojanti dainininkė pasakojo, jog kaip ir visos jos dainos, taip ir kūrinys „Atvirkščiai“ yra apie išgyventą meilę ir jaustus stiprius jausmus.

„Labai ilgai laukiau šios dienos ir ilgai brandinau šį kūrinį. Pačiai teko subręsti tam. Kurdavau tiesiog dainas ir nebūdavo jokių filmavimų, o dabar norisi viską daryti geriau nei bet kada anksčiau <..>. Ji sukurta labai artimam žmogui mano pačios. Išgyvenau kiekvieną žodį ir sakinį dainoje.

Pati didžiausia žmonių nesėkmių priežastis yra netikra meilė ir nemeilė. Aš nuoširdžiai tuo tikėjau, bet galiausiai supranti, kad nėra taip, kaip tu galvoji. Išgyvenau tą laikotarpį ir nebenorėčiau grįžti atgal“, – pasakojo dainininkė.

Mia neslepia, jog nors daina ir yra labai asmeniška, filmuodama vaizdo klipą jautrių išgyvenimų ji nepatyrė, o filmavimas tik tapo būdu paleisti tai, kas buvo jautru ir žeidė širdį.

Tiesa, filmavimo metu išbandymas teko ir pačiai Miai, nes vaizdo klipas buvo filmuojamas striptizo klube, tad jai teko išmokti suktis ant striptizo stulpo. „Teko ir pačiai šokti prie stulpo. Sakė, kad gerai, bet man pačiai taip neatrodė. Daina apie pasibaigusią meilę, tačiau nenoriu atskleisti, kam tiksliai“.

Nors iš pradžių Mia manė, kad ir šiai dainai nereikės vaizdo klipo, galiausiai buvo priimtas sprendimas, kad filmavimai prasidės, o pats vaizdo klipas buvo nufilmuotas per dieną.

Pagalvojau, kad daina turi turėti klipą. Parašiau artimam savo draugui ir vadybininkui bei nusprendėme, jog reikia klipo. Galvojome iš pradžių filmuoti miške, kitose erdvėse, tačiau galiausiai buvo nuspręsta tai daryti striptizo klube“, – pasakojo ji DELFI eteryje.

Viešėdama DELFI TV žinoma atlikėja taip pat papasakojo, jog jau netrukus pasirodys ir kitos jos dainos bei albumas, kurį Mia planuoja išleisti dar iki Naujųjų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)