Dainos, pasak pranešimo spaudai, ne tik kviečia šokti, bet taip pat paliečia širdį unikaliais tekstais.

„Šiandien po ilgos tylos pristatome antrąją dainą „Aš Ateinu“, kuri kalba apie jautrią visuomenės problemą. Dainoje mes pasakojame apie vaikus, kurie auga sudėtingose šeimose, girdėdami nuolatinius tėvų barnius, galbūt, net su priklausomybių turinčiais, agresyviais tėvais ir, būdami maži ir nepajėgūs apsiginti, jaučiasi vieniši ir neišgirsti, todėl yra pavojuje“, – sako atlikėjos.

Ir Migloko, ir Marija prisipažįsta jog yra gavusios pagalbos šauksmo žinučių iš visiškai nepažįstamų suaugusių žmonių, vaikų, jaunų mamų, ieškančių palaikymo, padrąsinimo ar patarimų: „Pagalvokime patys, pabandykime prisiminti savo vaikystę. Tikriausiai ne vienas iš mūsų tėvų konfliktų akivaizdoje norėjome kažko, kas mus pasiimtų iš ten į saugią ir ramią atmosferą. Tai bauginantis ir klaustrofobiškas jausmas, nes mes žinome, kad tokių vaikų yra, bet jie neturi, kur eiti. Dažniausiai bijo pasipasakoti ir jų tėvai, kad ir kokie jie būtų. Šioje dainoje mes dainuojame apie vaikus, mes dainuojame ir vaikams, ir tėvams, ir aplinkui esantiems sąmoningiems žmonėms, kurie gali pakeisti situaciją.

Mes norime pasakyti,kad skriaudžiamos mamos privalo pasiimti savo vaikelius ir palikti smurtaujantį šalia esantį asmenį tam, kad išgelbėtų vaikų ateitį nebijant aplinkinių nuomonės ar neturint baimės, jog neturi, kur išeiti.

Visuomet yra galimybė rasti, kur eiti ir išeiti laiku. Mes negalime tylėti, turime pasipasakoti ir ieškoti išeities bei pagalbos. Galbūt ne vienas iš mūsų kažkada esame buvę tais neišklausytais vienišais vaikais? Tas jausmas labai sunkus ir tai skauda visą likusį gyvenimą“.

Atlikėjos šia nauja bendra daina teigia norinčios garsiai pasakyti ir atkreipti dėmesį į šią problemą.

„Mes jus suprantame ir atjaučiame visus, kas kentėjo ir kas kenčia, nes mes visi kartais patenkame į nemalonias ir nesaugias situacijas, svarbiausia laiku iš jų išeiti. Dėl to nebūkime abejingi, nes mes nusipelnėme meilės ir saugumo. O jei matome neteisybę, užkirskime kelią tam, nes vaikai yra mūsų visuomenės ateitis ir mes turime juos saugoti, gerbti bei visuomet išgirsti“, – svarbią žinią skleidžia Migloko ir M. Grabštaitė.

Jų naują dainą apie tai galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)