Paskutiniu metu aktyviai koncertuojanti I. Jankauskaitės dar šį pavasarį pristačiusi savo albumą „Mano vienintelis“ surengė jau ne vieną didesnį koncertą, kuriais klausytojais liko sužavėti.

Penktadienio vakarą moteris šią vasarą surengs paskutinį koncertą, kuriame pasirodys kartu su grupe bei pritariančiosiomis vokalistėmis, rašoma spaudos pranešime.

„Ir šeima, ir draugai, ir kolegos žino – smulkmenos man neegzistuoja. Man svarbu viskas, nes iš milijono puzlės detalių susideda visuma – atmosfera! Štai, kas koncerte svarbiausia!“, – atvirauja moteris.

Jau anksčiau Inga yra pasakojusi, kad pasirodymas Trakų pilies kieme – ypatingas, nes tai vieta su istorija ir savo atmosfera.

„Būna aikštelių, kuriose viską reik augint nuo nulio ir yra tokių, kaip Trakai. Sena su nauja, legenda su realybe, akmuo su vandeniu, kaip muzika su tekstu – savo priešybe jungiasi taip stipriai, kad gera vien būti ten. O dalintis momentu yra viskas, ką galime vienas kitam duoti. Aš laukiu. „Pasimelsiu pasipuošiu“ kaip dainuoju Lelijoj“ , – pasakoja Inga.

Koncerto organizatoriai atskleidžia, kad koncerte bus galima išvysti ir Darių Žičkų – Nazcaman, kuris ir pradės vakarą Trakų pilies kieme. Pianino miniatūros ir ambientinės muzikos kūriniai pradės skambėti lygiai 20 val. Vartai į pilies kiemą bus praverti 19:30 val.

Į sceną kartu su Inga penktadienio vakarą žengs ir dainininkas Jurijus Veklenko, kuris kartu atliks keletą kūrinių.

Renginio organizatoriai taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad skėčių į Trakų pilies teritoriją įsinešti nebus galimybės.

„Gerbdami ir vertindami visus atvyksiančius į Ingos koncertą, prašome atkreipti dėmesį, kad su skėčiais į teritoriją nebus galima patekti, tad juos vertėtų palikti namuose arba automobiliuose. Orų prognozės, atrodo, nusimato palankios ir turėsime gražų penktadienio vakarą. Tačiau norintiems apsidrausti nuo lietaus, rekomenduojame pasirūpinti lietpalčiais“, – teigia organizatoriai.

I.Jankauskaitės koncertas įvyks jau rytoj, Trakų pilies kieme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)