Kaip rašoma organizatorių pranešime spaudai, didingoje erdvėje vykusiame pasirodyme V. Baumila atliko populiariausius savo kūrinius, kuriems energijos suteikė kartu su atlikėju muzikos šventę ant scenos kūręs pučiamųjų instrumentų orkestras.

Į koncertą gausiai susirinkusius klausytojus džiugino ir dainininkės Justė Starinskaitė, Monika Pundziūtė-Monique bei Sofija Vasilevskytė, kurios kartu su V. Baumila atliko populiariausius jų kūrinius. Pakilios vakaro nuotaikos neapkartino ir vėsokas oras, o pats atlikėjas savo gerbėjus nustebino atviru meilės prisipažinimu. Tiesa, taip jis kreipėsi į klausytojus, kuriems dėkojo už nuoširdų palaikymą.

„Tokie vakarai kaip šis neleidžia nė minutei sustoti ir skatina judėti tik pirmyn. Prieš koncertą labai jaudinausi, tačiau pajutęs, kokia nuostabi energija sklinda iš publikos, nusiraminau ir atidaviau visas jėgas. Koncertuoti mano muzikos mylėtojams tokioje vietoje yra neįtikėtina garbė“, – emocijomis po pasirodymo dalijosi V. Baumila.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)