„Visada norėjau užfiksuoti tą ankstyvo ryto magiją, kai miestą nušviečia dar tik kylančios saulės spinduliai ir vienintelis garsas - paukščių čiulbėjimas. Vietomis taip tylu, kad savęs klausi, ar tikrai aš stoviu to paties miesto centre,“ - pranešime spaudai pasakoja Klaipėdoje gimęs ir augęs atlikėjas.

„Užplūdo mane ne tik nostalgija gimtajam miestui, bet ir mintys, kad prasnaudžiam patį nuostabiausią paros metą, kuris tikrai įkvepia, o pojūtis lieka ilgam“, - sakė jis.

Ketvirtą valandą ryto vaikštinėdamas tuščiomis uostamiesčio gatvėmis Edgaras Lubys dainavo naujausią savo dainą „Tu esi čia“. Dainininkas juokauja, kad lyg ir nieko nepažadino, nors per atvertus langus jo dainavimą Klaipėdos senamiesčio gyventojai galėjo ir girdėti.

„Vėl dainavau tose vietose, kur, galima sakyti, ir pradėjau savo, kaip dainininko, karjerą. Paauglystėje su draugais kasdien susirinkdavome padainuoti, pagroti miesto parkuose ar tose pačiose senamiesčio gatvelėse, kuriomis vaikštinėdamas tą ankstyvą vasaros rytą filmavausi vaizdo klipe, - pasakoja E.Lubys. - Ši daina labai tinka apibūdinti mano santykiui su Klaipėda. Ji visada yra „čia“, kur aš bebūčiau. Ir jau jaučiu, kaip vis daugiau sentimentų plūsteli į ją sugrįžus.“

Edgaras Lubys džiaugiasi, kad dabar Klaipėdoje tenka pabūti dažniau, nes vasarą jo koncertai pajūryje vyksta dažniau.

Naujausia Edgaro Lubio daina „Tu esi čia“ ir vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją