Pasakodama apie savo kūrybą ir naujausią dainą Ieva užsiminė, jog naujausią savo kūrinį gali dainuoti eilę kartų ir jis vis nepabosta. Tačiau kartu atlikėja neslepia ir to, jog ji sukurta išgyvenus perversmų kupiną gyvenimo laikotarpį.

„Labai norėčiau, kad viską, ką galvojame, pasakytume savo mylimiems žmonėms dar prieš užmerkiant akis. Vis atrodo, kad atidėliojame ir nepasakome to, kas yra svarbiausia. Ačiū, kad užauginai mane, ačiū, kad esi kartu ir toks kantrus. Tuos priesaikos žodžius turėtume sakyti tą akimirką, kai tik ją sugalvojame ir pajaučiame.

Meilė niekada nesibaigia. Net ir kai užmerki akis. Mes kiekvienas šią meilę turime savyje, bet kažkodėl užslopiname ją“, – kalbėjo Ieva.

Su vyru atsidūrusi ant skyrybų slenksčio dainininkė šiandien savo patirtimi dalijasi su kitomis poromis ir pasakoja, jog nesutarimai yra normalu, o kur kas svarbiau yra jų sprendimas ir tai, kad poroje būtų meilė.

„Negaliu sakyti, kad ir dabar su Mariumi (pašnekovės vyras Marius Kiltinavičius) nesipykstame ir išgyvename amžiną meilę. Santykiuose kiekviena diena yra kaip naujas iššūkis. Atsikeli ryte ir iš naujo turi pažinti ir prisijaukinti tą žmogų. Negaliu pasakyti, kad amžinai būsiu ir žinau tą receptą. Natūralu, kad ir aš pykstuosi, ir mano draugai pykstasi. Tai yra santykių dalis, kurią reikia peržengti ir tai yra didelis darbas“, – pasakojo I. Zasimauskaitė-Kiltinavičienė.

Ieva Zasimauskaitė

Judviejų su Mariumi santykius ištikus krizei vedina savo širdies balso Ieva aplankė kunigą Algirdą Toliatą. „Jis yra mano širdžiai artimas žmogus. Aš pati domiuosi ne tik krikščionybe, bet ir kitomis atšakomis ir propaguoju kitokį gyvenimo būdą, bet nuėjau pas jį (kung. A. Toliatą), nes tai sakė mano širdis.

Jis man sakė, kad neskubėčiau ir ramiai pasikalbėčiau su vyru. Liepė atsisėsti vienam prieš kitą ir kaip dviems draugams pasikalbėti. Pasakyti, kad, pavyzdžiui, šią savaitę man buvo sunku tai ir tai ir man labai padėjo, kad tu padarei tai ir tai. Per tą atvirą pokalbį ir gali prisijaukinti kitą žmogų.

Spręsti problemą pradedi suvokdamas, kad nebeturi kur dėtis ir tas žmogus yra tau be galo brangus. Kai mano gyvenime atsiranda sunkumai, aš visada pagalvoju, kas mane atvedė iki to ir kodėl pradėjau tai daryti. Kas mane džiugino. Dažnai prisimenu teigiamas akimirkas, kurios mane džiugina. Juk iki pykčių visada buvo ir gerų akimirkų, kodėl esate kartu“.

Ieva Zasimauskaitė, Donatas Savickas

Paklausta, kokį iš tiesų laikotarpį ji išgyveno kurdama naują dainą, DELFI pašnekovė atvirai atsakė, jog tai buvo sudėtingas apmąstymų laikas.

„Šis laikotarpis man buvo ganėtinai sudėtingas ir atrodė, kad perėjus šiuos sunkumus viskas baigsis. Labai laukiu tos būsenos ir žinau, kad ji egzistuoja, kai viskas ramu ir aišku. Kiekvienas dalykas, kuris yra sunkus, į gyvenimą atneša pamoką. Esu linkusi kiekvieną sunkumą priimti kaip dovaną, kuri mane užaugina“, – DELFI kalbėjo Ieva.

Karolina Marcinkevičiūtė, Ieva Zasimauskaitė, Donatas Savickas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)