Artėjant premjerai Ieva su DELFI skaitytojais ir savo gerbėjais dalijasi intymia išpažintimi, kurią atskleidžia vaizdo interviu metu.

„Kartais mes užspaudžiame emocijas. Mes nebesakome to, ką iš tikrųjų galvojame. Kūryba yra ta vieta, kur aš galiu papasakoti, kaip aš jaučiuosi, o būsima daina yra mano priesaika“, – paaiškina dainininkė.

„Tai yra jautriausia, ką esu sukūrusi ir taip noriu tuo pasidalinti su tavimi. Mano priesaika – prieš tau užmerkiant akis“, – svajingai sako atlikėja.

Viešai skelbiamame atvirame jos interviu, pavadintame „Mano priesaika“, gerbėjai turi galimybę išgirsti, kaip dainininkė kalba apie jautriausius savo gyvenimo momentus, klipo atsiradimo istoriją ir priesaiką, kurią ji pati sukūrė savo mylimajam ir stengiasi pakartoti kasdien.

„Kartais norisi pasislėpti, pabėgti, nes kažkas nesigauna taip, kaip norisi – ir tai irgi normalu. Visas gyvenimas yra balanso ieškojimas. Nebūtina būti tobulu. Na, tobulas esi tada, kai esi savimi, kai esi tikras. Linkiu tokio tobulumo. Linkiu nebijoti savęs. Visokio savęs ir priimti, jei šiandien dar kažko nemoku, kažko nežinau ar kažkas neišeina. Vis tiek pirmyn, nors ir po mažą žingsniuką. Vaikai irgi išmoksta vaikščioti ne iš karto, o ir pradžioje dažnai griūna iki tol, kol pradeda eiti stabiliai. Taip ir mes. Nebijokime tų nukritimų, svarbiausia juk atsistoti ir išmokti tvirtai vaikščioti“, – tikina I. Zasimauskaitė.

Naujoji jos dainos „Visą save“ premjera – jau antradienį DELFI TV studijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)