„Aš visą gyvenimą nebuvau „gėlytės“ Starošaitei. Turiu tą savo lengvą charakteriuką, su kuriuo man gyventi sekasi puikiai, bet Irenai nepavydžiu ir pats“, – juokiasi Žilvinas.

„Kažkiek jaučiuosi jai net skolingas, todėl po mūsų paskutinio koncerto noriu didžiausią dalį laiko skirti būtent jos dainoms, pasirodymams, scenografijai ir taip toliau. Noriu, kad jos jubiliejinis koncertas būtų toks pats įspūdingas, kaip mūsų abiejų gyvenimas kartu. Negali juk viskas suktis tik aplink mane, yra charizmatiška ir talentinga Irena“, – šmaikštauja atlikėjas.

Na, o paklaustas, ką nori pasakyti savo naujausia daina – Ž.Žvagulis sakė:

„Žinot, nors visiems atrodo, kad esu labai tiesmukas ir atviras žmogus, bet tiesa yra ta, kad kartais daug ką nutyliu, nors visada ateina laikas, kai sprogstu. Tai ši daina iš to ir atsirado. Šiaip nieko aš čia daug ir nekomentuosiu – viskas labai aiškiai sudainuota“.

Išgirskite šmaikščią Žvagulio dainą „Mieloji mano“ jau dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją