„Žmonės iki šiol neatsiklauso mūsų su Donatu dainos „Nieko verta", kurią išleidome beveik prieš du metus. Skaičiai populiariausiose platformose „YouTube" bei „Spotify" iki šiol sparčiai kyla. Todėl jaučiu pareigą prieš gerbėjus pakviesti Donny Montell į savo šou Klaipėdoje. Užkursime ten vakarėlį", – su šypsena kalbėjo E.Dragūnas.

Tiesa, Donatas tą pačią dieną Palangoje turi pasirodymą Koncertų salėje, kur dainuos akomponuojant orkestrui. Atlikėjas į SEL šou atskubės iš karto po savojo, skelbiama pranešime spaudai.

Egidijus Dragūnas nuolat suteikia galimybę kartu pasirodyti ir perspektyviems jaunosios kartos atlikėjams. Šįmet viename TV projekte Egidijus pastebėjo dainininkę Justiną Budaitę-Juną, kuri kadaise laimėjo trečią „Lietuvos balso" sezoną. SEL lyderiui patiko atlikėjos tembras, muzikinis pajautimas, todėl jis pakvietė Juną kartu įdainuoti vokalinę partiją naujausiam savo kūriniui „Tai mano kelias". Maža to, dabar atlikėjas suteikė galimybę J.Budaitei kartu pasirodyti ir SEL koncerte Klaipėdoje. „Svarbu ne tik rūpintis savo muzika, bet ir bendrai Lietuvos muzikine ateitimi. Visada siekiu padėti talentingiems atlikėjams, suteikti jiems galimybę pasirodyti tūkstančiams klausytojų. Juna – šaunuolė, tikrai yra to verta", – gražiai apie atlikėją atsiliepė E.Dragūnas.

Jaudinanti premjera koncerte laukia ir visų SEL koncerte liepos 6-ąją. Likus kelioms dienoms iki šou grupės lyderis Egidijus išdavė: „Visi, susirinkę į šou, išgirs naują, dar niekur netransliuotą SEL dainą."

Koncerto Klaipėdoje organizatoriai primena, kad grupė SEL organizuoja tradicinį koncertą pajūrio gyventojams ir svečiams, kuris sudrebins Klaipėdą jau Mindaugo karūnavimo dieną, Liepos 6-ąją. Koncerto Vasaros estradoje metu skambės geriausi visų laikų SEL kūriniai ir naujos grupės dainos, kartu pasirodys bene geriausia profesionalių muzikantų grupė, balsingiausi pritariantieji vokalistai, akis džiugins įspūdingo dydžio scena ir vaizdo projekcijos, kurios jau tapo neatsiejama SEL vizitine kortele.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)