Jose muzikantai lankėsi kartu su kuriamo albumo prodiuseriu Domu Strupinsku ir šlifavo gitarų bei būgnų garsus. Grįžę iš salyno, muzikantai su koncertu praėjusią savaitę lankėsi Varšuvos klube „Stodoła", o artimiausiu metu surengs du ypatingus koncertus Lietuvoje – rytoj, liepos 4 dieną, Vilniuje, „Vasaros terasoje" ir ateinantį penktadienį, liepos 12 dieną, Kaune, „Adform kiemelyje".

„Koncertai leidžia trumpam pabėgti nuo darbų studijoje, pailsėti nuo jų, tačiau tuo pačiu ir pažiūrėti į juos naujomis akimis sugrįžus atgal į studiją", – sako muzikantai. „Labai pasiilgom koncertų namuose, o ketvirtadienį bus pirmasis mūsų koncertas po atviru dangumi Lietuvoje šią vasarą. Tai reiškia tik viena – jis bus nurautai geras!"

Per savo karjerą grupė kol kas išleido du studijinius albumus „Inspired by a True Story", „She Is the Darkness" bei studijinį EP „Today I'm Feeling Better Than Ever". Du kartus – 2015 metais ir šiemet – „Colours of Bubbles" buvo išrinkti metų roko grupe Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją