Likus vos dviem savaitėms iki didžiausio šių metų pasirodymo, V. Baumila atveria repeticijų salės duris ir išduoda, kaip naujai skamba klausytojų pamėgti atlikėjo kūriniai.

„Ateinančio koncerto laukiu su dideliu nekantrumu ir, prisipažinsiu, jauduliu. Šį vakarą pristatysiu kitokias savo dainų aranžuotes, naujai skambančius pažįstamus, o taip pat ir dar niekur negirdėtus kūrinius. Tikiu, kad kartu su pučiamųjų instrumentų orkestru sukursime įspūdingą vakarą ir prikelsime Vilniaus senamiestį iš vasarinio snaudulio", – kalba V. Baumila.

Valdovų rūmų Didžiajame kieme vyksiantis koncertas, pasak V. Baumilos, yra išskirtinis ir labai laukiamas įvykis jo gyvenime.

„Koncertuojant tokioje didingoje vietoje apima žodžiais sunkiai nupasakojamas jausmas. Manau, kad tai bus skambus vakaras, labai noriu šią emociją perduoti ir visiems klausytojams", – mintimis apie ateinantį koncertą dalinasi dainininkas.

Liepos 10 d., pasirodyme bus galima išgirsti hitais tapusius V. Baumilos kūrinius „Suknelė", „Dviese", „This Time" bei naujausias dainas, pagardintas pučiamųjų instrumentų energija. Atlikėjas prasitaria ir apie ypatingus vakaro svečius, tarp kurių – dainininkės Monika Pundziūtė-Monique, Justė Starinskaitė bei Sofija Vasilevskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją