„Esu labai pasimetusi, bet labai labai laiminga“, – prieš prasidedant koncertui atviravo dainininkė. Ji pripažino, kad nors jaudulys ją kamavo net kelias savaites, šiandienos ji laukė su dideliu nekantrumu.

Po kelerių džiazo scenose praleistų metų, į pop-elektronikos žanrą šiandien sugrįžusi dainininkė koncerto metu pasakojo ir apie neįprastą albumo „Nuolat pildoma“ idėją – albumas neapsiribos baigtiniu dainų skaičiumi ir internetinėse platformose bus nuolat pildomas naujais kūriniais, rašoma spaudos pranešime.

Pradėjusi nuo titulinio kūrinio „Nuolat pildoma“, pirmojoje koncerto dalyje Giedrė atliko visas naujojo albumo dainas, kiekvieną iš jų apipindama istorijomis ir pasakojimais. Antrąją dalį pasirodymo ji skyrė nostalgijai ir klausytojus pradžiugino seniai negirdėtais „Empti“ kūriniais – „Saloje“, „Pabandyk“, „Gera mylėtis“ ir kitas.

Koncerto metu scenoje Giedrė pasirodė ne viena – prie jos prisijungė ilgamečiai bičiuliai bei scenos kolegos Darius Rudis (būgnai) ir Julius Valančauskas (bosas) – su šiais muzikantais dainininkė ne kartą grojo pirmojo solinio albumo „Optinė apgaulė“ koncertuose, taip pat taip pat „Džiazo miniatiūrose” bei „Pieno lazeriuose”.

Praėjusiais metais Giedrei teko nemažai dirbti su elektroninės muzikos grupe „Happyendless“ – dainininkės balsas skamba keliose jų albumo „Kinetika“ dainose, vyrai taip pat yra sukūrę akustiško Giedrės kūrinio „Kiek buvome verti“ remiksą. Atlikėja yra koncerto metu pasakojo, jog šis remiksas ir tapo impulsu grįžti prie pop-elektronikos, o „Happyendless“ narys Andrius Kauklys galiausiai prisidėjo ir prie poros naujojo albumo dainų – „Užburtas ratas“ bei „Šventos ramybės uostas“.

Koncerto metu atlikėja gerų žodžių negailėjo albumo prodiuseriui, aranžuotojui ir bendraautoriui Faustui Venckui bei visai ją supančiai komandai.

„Esu labai laiminga, kad mane supa tokie talentingi ir įkvepiantys žmonės. Noriu padėkoti jiems už supratimą, kantrybę, kartais net ėjimą „prieš plauką” pildant mano muzikines užgaidas“, – sakė Giedrė.

GIEDRĖ – „Nuolat pildoma“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją