„Neįtikėtina. Ačiū visiems, kad esate čia", – susirinkusius, nuo įspūdingu „H8“ ženklu pažymėtos ir specialiai šiam koncertui sukurtos scenos pasveikino grupės „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius.

Kaip rašoma pranešime spaudai, po metų pertraukos įvykęs „ba.“ solinis koncertas, trukęs net porą valandų, buvo padalintas į dvi dalis. Pirmojoje skambėjo visos naujausio grupės darbo – albumo „H8“ dainos, kurias kartu su grupe pritardama atliko ir ištikimų „ba.“ gerbėjų armija.

Antroje koncerto dalyje „ba.“ atidavė duoklę ankstesniems grupės kūriniams. Įsiaudrinęs gerbėjų būrys, išgirdęs seniai pamėgtus akordus atidavė save grupei iki paskutinio lašo, o „ba.“ nariai mainais dalinosi tuo, ką sugeba geriausiai – griausmingu, emocionaliu ir profesionaliu pasirodymu.

Šiam koncertui „ba.“ komanda kartu su muzikos vadybos agentūra „Damn Good“ ruošėsi daugiau nei pusmetį, o erdvės paruošimo darbai Adomo Mickevičiaus bibliotekos kieme prasidėjo dar šios savaitės pradžioje. Iš viso, šio renginio įgyvendinimui, organizatorių teigimu susibūrė beveik šimto žmonių komanda.

„Keli pastarieji mėnesiai buvo žiauriai intensyvūs, o apie pastarąsias kelias savaites išvis tyliu. Niekada negalvojau, kad tenka susidurti su tiek sunkumų organizuojant savo solinį koncertą naujoje ir įprastai tam nepritaikytoje erdvėje. Labai pasitikiu ir džiaugiuosi visa komanda“, – teigė grupės „ba.“ lyderis.

„H8“ – po ketverių metų išleidžiamas pilnas grupės albumas. Fizines albumo kopijas kompaktinio disko ar vinilo plokštelės pavidalais grupės klausytojai jau dabar galima įsigyti grupės „Bandcamp“ paskyroje arba „ba.“ koncertuose bei išgirsti visose skaitmeninės muzikos klausymo platformose.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją