To paties pavadinimo Džeimso Bondo filmo titulinė daina taip tiko trims elektriniams smuikams, kad merginos įtraukė ją į nuolatinę programą – šalia impozantiškai smuikais atliekamų „AC/DC“, „Coldplay“, Ed Sheeran ir kitų garsių grupių bei atlikėjų kūrinių, rašoma pranešime spaudai.

„Gavome kvietimą groti Suomijoje vykstančioje automobilių parodoje-pristatyme. Ten automobiliai – tarsi iš Bondo filmų. Taigi, mintis sugroti kažką iš „bondiados“ atsirado savaime. Išbandėme daug kūrinių, tačiau patiko ir prilipo tik „Skyfall“ , – pasakoja merginos.

„Skyfall“ – išskirtinis „Electric Ladies“ programoje: bene vienintelis lyrinis kūrinys.

Smuikininkės pasakoja, kad palyginus su jų atliekamu „AC/DC“ „Thunderstruck“, „Skyfall“ pakankamai lengvai pavyko, nes jo melodija aiški ir pritaikoma elektriniam smuikui.

Kūrinio vaizdo klipą žiūrėkite čia:

Nufilmuoti savąją dainos versiją smuikininkės nusprendė prabanga dvelkiančiame atnaujintame „Vaidilos“ teatro interjere. Klipas specialiai buvo filmuojamas sutemus, kad salę galėtų apšviesti įspūdingi sietynai. „Pasipuošėme vakarinėmis suknelėmis ir jautėmės, tarsi Džeimso Bondo filme“, – juokėsi visos trys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)