Pranešama, kad daug vilčių suteikusi grupė atšaukia savo pasirodymus Lietuvoje dėl logistikos problemų. Organizatoriai teigia, kad šou nepamatys ir kitos Baltijos šalys.

„Taip, deja, pasirodymai yra atšaukiami. Žinome tiek, kiek paviešinta. Buvo pranešta, kad šou nebebus nei Lietuvoje, nei Estijoje, nei Latvijoje. Nukentėjusių nebus nė vieno, nes grąžiname visiems pinigus, kurie jau spėjo įsigyti bilietus. Taip pat padarėme akciją, kad niekas nesijaustų nuskriaustas (žiūrėti žemiau). Iš tiesų gaila, kad taip nutiko, nes Lietuvoje buvo tikrai nemažai susidomėjusių. Aš ir pats šio renginio labai laukiau, daug metų jį norėjome pasidaryti, gaila, kad šį kartą nelemta, gal kada kitą kartą“, – DELFI situaciją komentavo įmonės, kuri organizavo „Blue Man Group“ pasirodymą, direktorius Remigijus Knabikas.

Oficialiame bilietų platintojo puslapyje taip pat pranešama apie atšaukiamą šou bei pradėtą bilietų gražinimą ir jo tvarką.

„Pranešame, kad dėl turo logistikos problemų renginiai „Blue Man Group“, turėję įvykti Kauno „Žalgirio“ arenoje rugsėjo 27-28 dienomis, yra atšaukti. Grupė apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos bei pabrėžia, jog priimti šį sprendimą nebuvo lengva jiems patiems, todėl labai atsiprašo visų žiūrovų už sukeltus nepatogumus“, – rašoma bilietai.lt internetiniame puslapyje.

„Organizatorius UAB MEDUSA CONCERT suteikia galimybę iki birželio 25 d. pasikeisti bilietus į kitus jų organizuojamus renginius su dviguba verte! 1 bilietą galėsite pakeisti į 2 panašios vertės bilietus (negalioja vaikiškiems bilietams 7 Eur vertės)“, – priduriama pranešime.

Informacijos apie, deja, atšaukiamą šou asmeniškai sulaukė ir bilietus jau spėję įsigyti asmenys – tokią informaciją jie išvydo atsiųstuose laiškuose el. pašte.

Blue Man Group

Fenomenas, kurį pamilo visas pasaulis

DELFI primena, kad anksčiau „Blue Man Group“ šou organizatorių platintame pranešime spaudai buvo rašoma, jog šių artistų pasirodymuose skamba ne tik muzika, bet ir juokas bei linksmybės.

Pasaulinio turnė programą turėjo sudaryti ne tik žiūrovų mėgstami klasikiniai epizodai, bet ir visiškai nauja medžiaga: specialiai sukurta muzika, nauji etiudai, specialiai šiam šou pagaminti muzikos instrumentai ir sensorinė grafika.

„Blue Man Group“ gimė 1991 m. multikultūriniame Niujorke, kur susitiko trys draugai būgnininkai ir nusprendė sukurti tokį pasirodymą, kuris nebūtų panašus nei į vieną kitą prieš tai buvusį.

Šiuo metu šou stacionariai yra rodomas Niujorke, Čikagoje, Bostone, Orlande, Las Vegase, o nuo 2004 m. – ir Berlyne. Taip pat įvyko ir nemažai JAV bei pasaulinių turų, kas padėjo auditorijai išaugti iki 35 mln. žiūrovų ir tapti globaliu fenomenu.

„Blue Man Group“ pasirodymai tinka pačių įvairiausių kultūros tradicijų žmonėms ir absoliučiai visiems amžiams. Būtent todėl vienas iš seansų Kaune buvo specialiai skirtas šeimoms su vaikais.

Ilgainiui Mėlynųjų žmogeliukų personažai dėl savo kūrybiškumo ir sąmojo tapo svarbia šiuolaikinės kultūros dalimi. „Blue Man Group“, nuolat kurdama naujus būdus keisti pramogų industriją, įnešė svarų indėlį į kinematografą ir televiziją, o taip pat išleido kelis albumus, iš kurių vienas – „Audio“ – buvo nominuotas prestižiniam „Grammy“ apdovanojimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)