Dainą „Doing the Loop“ pristatančios keturios itin skirtingos merginos įsitikinusios, jog šis kūrinys taps nauju vasaros hitu.

Alina, Justė, Aurėja ir Karolina – profesionalios dainininkės, labai skirtingos tiek išvaizda, tiek charakteriu, tiek balsais. Aurėja – profesionali džiazo vokalistė, Alina – bene pirmasis plius dydžio modelis, pasirašęs sutartį su tarptautine modeliu agentūra, seksualioje reklamoje ir „Chorų Karuose“ šmėžavusi Karolina bei dėl kelionių pamišusi buvusi emigrantė Justė, rašoma pranešime spaudai.

„Projektas „Bing Bang“ atsirado netikėtai. Paskutinę minutę apsisprendusi dalyvauti Eurovizijos atrankoje ir atradusi tinkamą dainą supratau, kad viena jos dainuoti nenoriu. Buvau tikra, kad tikrai rasiu dar keletą dėl retro muzikos pamišusių mergaičių.

Mūsų grupė susibūrė per porą valandų – tiesiog socialiame tinkle pasidalinus skelbimu. Ir nors visos skiriamės kaip diena bei naktis, supratau, kad būtent tokia komanda bus raktas į kitokį skambesį“, – kalba projekto iniciatorė Donata.

Nors nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje jų kelionė nebuvo rožėmis klota, merginos rankų nenuleidžia ir su tarptautine prodiuserių komanda jau dirba prie naujo kūrinio, kuriuo „Bing Bang“ bandys sužavėti ateinančių metų „Eurovizijos“ komisiją bei žiūrovus.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)