„Dainą pradėjau kurti atostogų Šri Lankoje metu. Grįžome nuo vandenyno, duktė balkone valgė ledus ir mano galvoje gimė melodija. Lūžtančių bangų garsas, palmių lapų čežėjimas nemažai prisidėjo prie kūrinio nuotaikos. Niūniuodamas priedainio melodiją supratau, kad šią dainą ne tik reikia išleisti kartu su Jonu, bet ją reikia būtinai išleisti vasaros pradžioje“, – pasakoja Justinas Jarutis.

„Justinui atsiuntus vokalo partiją, nieko nelaukęs kibau į darbus. Manau, kad šis kūrinys labai tinka vasarai: tiek automobilyje, tiek namie, tiek ir šokių aikštelėje – jis visur skamba puikiai. Viliuosi, kad jis mūsų klausytojams patiks“, – sako Jonas Nainys.

DELFI TV Gyvai studijoje kalbėjomės ne tik apie atlikėjų bendradarbiavimą, vasaros planus, bet ir apie šiai dainai sukurtą vaizdo klipą. Jame, beje, palikta intriga. Apie tai galite išgirsti pristatymo vaizdo įraše straipsnio viršuje.

Jovani & Justinas Jarutis – „Wildest Dreams“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)