Dar prieš prasidedant koncertui „Lilą ir Innomine“ apšildė Willie Valo, Pai X ir skirtingi didžėjai.

Netrukus po to į sceną įžengė ilgai lauktas muzikinis duetas. Publika juos pasitiko garsiomis ovacijomis. Šūksnių ir plojimų nesumažino net ir kiek prastokos oro sąlygos.

„Tikiuosi lietus jūsų neišgąsdino“, – į gerbėjų minią nuo scenos kreipėsi Lilas, kuris netrukus jiems padėkojo už gerą kompaniją.

Gyvo garso koncertu po atviru dangumi mėgavosi tūkstantinė klausytojų minia, tarp hiphopo dueto gerbėjų buvo galima išvysti ir kitus pramogų versle žinomus žmones: Vaidą Baumilą, Moniką Pundziūtę-Monique, Gytį Šapranauską, Karolį Sakalauską ir daugelį kitų.

Innomine kartu su kompozitoriumi Jievaru Jasinsku specialiai koncertui Kalnų parke paruošė gerai žinomų dueto kūrinių aranžuotes, skirtas atlikimui su orkestru. Pasak jų, žiūrovai turėjo nusiteikti galingam vakarui.

„Turime labai aiškią šio projekto viziją. Pirmiausia, nenorime standartinės grupės muzikantų su baltais marškiniais mums už nugarų. Iš klasikinės muzikos skolinamės jų nešamą rafinuotumą, o mainais įvelkame juos į keistus aprėdus ir kviečiame į mūsų žanrui būdingas lokacijas“, – apie dvi kardinaliai skirtingas, bet tarpusavyje derančias projekto estetikas dar prieš koncertą pasakojo Konstantinas Kiveris-Lilas.

Koncertas sostinės Kalnų parke buvo visai kitoks nei įprasta šios grupės klausytojams, tačiau tai tikrai nebuvo akustinis vakaras. Kartu su duetu ant scenos lipo styginių ir pučiamųjų orkestras, specialiai šiam įvykiui suburtas choras ir ritmo grupė.

„Klasikinės muzikos didybė maišoma su elektroninės muzikos elementais“, – pasakojo Innomine.

Naują grupės skambesį Kalnų parke papildė šviesų bei vizualizacijų šou. Koncertą muzikinis duetas surengė daugiaaukštėje kubo formos scenoje.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)