Muzikinio klipo premjeroje svečiai susipažino su drag kultūra, rašoma spaudos pranešime.

„Man drag yra įsikūnijimas į savo geriausią versiją“, - taip šią kultūrą apibūdina pats dainininkas. Šiandien tikriausiai sunkiai rastume jauną žmogų, negirdėjusį apie „RuPaul’s Drag Race“ ar televizoriaus ekrane nemačiusį drag queen. Tačiau ši pasaulyje jau gerokai išpopuliarėjusi kultūra, Lietuvoje pradėjo žengti dar tik pirmuosius žingsnius.

„Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje daug susidomėjimo sukėlusi Alen Chicco kūrybos daina „Your Cure“ ir originalus sceninis įvaizdis bei drąsinantys vertinimai paskatino atlikėją sukurti išskirtinį vaizdo klipą. Dainos idėja, klausytojus skatinanti nebijoti savo vidinio pasaulio ir išdrįsti mylėti garsiai, muzikiniame vaizdo klipe išreiškiama pasitelkiant drag kultūros elementus. Šis kūrybinis sprendimas visiems laikams įrašys dainą „Your Cure“ į Lietuvos muzikos istoriją.

2019m. Vilniuje Alen Chicco surengtas pirmasis drag festivalis šiuolaikinėje erdvėje - Avant Grade - sukėlė didžiulį visuomenės susidomėjimą ir pritraukė liberalių bei naujovėms atvirų žmonių būrį. Kol kas Alen Chicco - vienintelis atlikėjas Lietuvos scenoje atvirai demonstruojantis drag įvaizdį.

„Gyvenimo esmė ir prasmė iš tikrųjų yra meilė, tai linkiu visiems mylėti vieni kitus , o apie tai ir yra ši daina ir klipas.“ – teigė muzikinio klipo režisierius Lakkys Kac.

Muzikinio klipo kūrybinė komanda – režisierius Lakkys Kac, režisieriaus asistentė - Eglė Strackaitė – Kalendra, operatorė - Meida Lileikytė, operatorės asistentas - Ričardas Rutkauskas, montažo režisierius - Karolis Kirijenko, prodiuseriai - Lakkys Kac, Laura Vrubliauskaitė, dailininkės - Giedrė Valeišaitė, Aurelija Koerfer, kostiumų dalininkė - Virginija Valeišaitė, grimeris - Sidas Martinavičius. Atlikėjai: Alen Chicco, Karolis Servetka - Vanda, Artiom Kikot – Aura, Arnolda Noir, Gintarė Šulčiūtė – Vanilla, Dovilė Rostovskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją