„Daina apie nekalbadienius, spengiančią tylą, principų karus, išdidumo sienas, kuriomis atsitveriam ir jaučiamės nepasiekiami, nors iš tiesų baudžiam tik save. Atpažįstama? Taigi... Mes esam vienas kito augintiniai, bet nieko nepavyks, jei nematysim tame ironijos“, – intriguoja I. Jankauskaitė.

Kūrinys „Augintinis“ – tai vienas iš albumo „Mano vienintelis“ singlų, kuriuos Inga planuoja išleisti. Melodingas, artėjančiai vasarai puikiai tinkantis kūrinys, panašu, kad galės tapti labai artimu kiekvienam atlikėjos gerbėjui. Šį kūrinį Inga atliks ir šios vasaros koncertuose.

„Šią vasarą laukia du dideli susitikimai su klausytojais – birželio 22 dieną Palangos koncertų salėje ir liepos 19-ąją Trakų pilyje, kurioje koncertuoti niekada nemaniau, kad apskritai įmanoma. Ir štai! Dar viena svajonė pildosi! Visiems ta vieta tikrai ypatinga savo istorija, grožiu ir atmosfera. Kartu su muzika tai bus tikra vasaros bomba! Nors gyvenu pajūryje, esu ežero žmogus, todėl tikros vasaros kvapas – ežero kvapas. Gilaus, vėsaus, paslaptingo. Ateikit – panardysim,pasisupsim ant bangų , klausysim istorijų ir kartu kursime naują muzikinę Trakų pilies legendą“, – pasakoja I. Jankauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)