Artėjant ilgai lauktam dainininkės koncertui didžiulis būrys gerbėjų sužinojo liūdną žinią – Dž. Butkutės šou yra atšaukiamas.

„Sveiki, informuoju, kad birželio 1 d., Vilniuje, „Kablyje“, koncertas atšaukiamas. Pinigus galite susigrąžinti nuo gegužės 27 d., tai yra nuo pirmadienio“, – rašoma dainininkės paskyroje socialiniame tinkle.

Tiesa, kol kas sukurtame renginio skelbime „Facebook“ tinkle informacijos apie atšaukiamą Džordanos koncertą dar nėra.

„Tai bus koncertas, ar ne?“, – teiravosi viena iš daugelio dainininkės gerbėjų.

Nepaisant to, oficialioje renginio bilietų platinimo svetainėje nurodoma minimali informacija tiems, kurie jau spėjo įsigyti bilietus.

„Koncertas atšauktas. Bilietus galite grąžinti nuo gegužės 27 dienos kasose, kuriose juos pirkote“, – rašoma tiketa.lt internetiniame puslapyje.

DELFI susisiekė su dainininkės prodiuseriu Elegijumi Strasevičiumi, tačiau jis nuo plačių komentarų susilaikė.

Kiek anksčiau siųstame pranešime spaudai tiek Elegijus, tiek Džordana džiaugėsi artėjančiu koncertu neįprastoje erdvėje Vilniuje. Ta proga dainininkė įsiamžino spalvingoje fotosesijoje.

Džordana Butkutė /Foto: Evelina Šumilovaitė

Buvo skelbiama, kad nuotrauka, pristatanti programą „+ Gėlytės?“ tapo tikra pavasarine vitaminų bomba socialiniuose tinkluose ir pelnė šimtus tūkstančių patiktukų.

Gaivaus vasaros koncerto afišose Džordana – lyg paliesta drugelio sparnu. Skirtingomis, ryškiomis spalvomis išdažytos jos lūpos ir akių vokai, žaisminga šukuosena, mergaitiškos grimasos, – viskas atrodo taip, lyg tai būtų nerūpestinga emocinė iškarpa iš jos hito „Vienas namuose (tu darai ką nori)“.

„Ne vienas nustebo, kad pasirinkome tokią koncerto vietą. Bet ta erdvė – unikali, nesušukuota – kaip ir Džordana. Beprotiška vieta, beprotiškas koncertas, kaip ir fotosesijos įvaizdis, kaip ir afišos, programos pavadinimas. Tai bus linksma diskoteka, kurioje skambės visi geriausi Džordžos hitai: „Tavęs ieškojo mama“, „Vienas namuose“, „Nemylėjau tavęs“, „Man patinka taip gyventi“, „Dėl tavęs“ ir taip toliau. Neišradinėjame dviračio – norime, kad būtų linksma, kad niekam nešautų į galvą vidury koncerto išeiti parūkyti – kad nesinorėtų praleisti nė akimirkos. O kad bus daugiau nei įspūdinga, tai Vilnius gali tikėtis jau dabar“, – dar gerokai prieš šou intrigavo prodiuseris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)