Atlikėjai vis dažniau pasirodymus rengia ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, todėl šis koncertas buvo lauktas ištikimiausių gerbėjų. Jų susirinko iš tiesų nemažai.

Prieš prasidedant koncertui minia šėliojo ir šaukė ragindami atlikėjus pasirodyti ant scenos.

Vilkėdamas blizgų sidabro spalvos švarką prie dj pulto pasirodė pirmasis dueto narys, o netrukus prie jo prisijungė ir vokalistas vilkėdamas įspūdingą kostiumą, skrybėlę bei batus su aukštomis platformomis.

Savo pasirodymą duetas pradėjo daina „A song to live“.

„Jūsų dėka turime sceną, muziką, emocijas ir bendrą buvimą čia ir dabar“, – dėkojo atlikėjas.

Koncerto eigoje atlikėjas savo švarką pakeitė juodu apsiaustu dar kartą primindamas, kad tai yra ne vien muzikos, bet ir stiliaus šou. Vokalisto šokio judesiai puikiai užvedė publiką.

„Vakarėlis“, – šūktelėdavo jis.

Koncerto metu atlikėjai sudainavo gausybę žinomų savo dainų. Po kiekvienos jų, gerbėjai negailėjo ovacijų.

Koncerto scena trumpam pavirto podiumu, ant kurio pasirodė modeliai su įvairiausiais drabužiais, kurie priminė meno kūrinius.

„Šiuos kostiumus vilkėsime 2019 – 2020 metais, švękime madą, švęskime gyvenimą“, – po modelių eisenos sakė vokalistas.

Beissoul netgi įkalbėjo prie dj pulto stovintį Einių pasimatuoti ekstravagantišką skrybėlę. Juokavo, kad po aštuonerių metų bendradarbiavimo, jis tik dabar sutiko.

Atlikdami dainą „Beautiful life“, duetas paprašė visų žiūrovų uždegti telefonų švieseles. Salė nušvito.

Po jos sekė visų mėgstamas hitas „Adopted child of love“.

Koncerto metu duetas gerbėjams pranešė staigmeną – paskelbė apie analogišką koncertą, kurį surengs Kauno „Žalgirio“ arenoje 2020 m. sausio 5 dieną.

Šiuo metu „Beissoul & Einius“ dėlioja paskutinius savo trečiojo albumo štrichus. Planuojama, kad klausytojus jis pasieks vasario mėnesį.

Šįmet „Beissoul & Einius“ pasirodė ir viename didžiausių muzikos festivalių „Sziget" Vengrijoje – jis patenka į didžiausių festivalių Europoje penketuką. Be lietuvių dueto festivalyje pasirodė tokios žvaigždės kaip „Gorillaz", Dua Lipa, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, „Arctic Monkeys", Kygo, ZHU, MØ.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)