A.Grande atliekant kūrinį „Break Up With Your Girlfriend, I‘m Bored“ (kuriame naudojamas motyvas iš minėtosios vaikinų grupės dainos „Makes Me Ill“), scenoje pasirodė Lance'as Bassas, Joey Fatone, Chrisas Kirkpatrickas and JC Chasezas. Visi kartu jie atliko seną gerą kūrinį „Tearin‘ Up My Heart“.

Tai, kad prie buvusių savo kolegų neprisijungė penktasis grupės narys Justinas Timberlake‘as, tapo skaudžiu nusivylimu tiek transliaciją stebėjusiems, tiek minioje šėlusiems.

Žmonės nusivylimą reiškė socialiniuose tinkluose. „Justinas Timberlake‘as šiuo metu negastroliuoja, bet vis tiek nerado laiko festivalyje trims minutėms prisijungti prie N‘Sync vaikinų?“, – piktinosi viena gerbėja.

„Skaičiau, kad Justinas Timberlake‘as nepasirodys „Coachella“, nes šiuo metu yra koncertiniame ture, bet jis ką tik baigėsi. Taigi, kodėl jis mano, jog tapo geresnis už N‘Sync?“, – piktinasi kita.

Kiti manė, jog legendinės vaikinų grupės narių pasirodymas festivalyje iš esmės buvo ne kas kita, o nesėkmė.

„Keturiasdešimt metų ribą perlipę N‘Sync jaunikaičiai sako: „Ačiū, Coachell, tai buvo mūsų svajonė – padainuoti bent vieną dainą per kito atlikėjo pasirodymą“. Man atrodo, kad tas vaizdinys mane persekios visą likusį gyvenimą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė gerbėja Rachel Handler.

Kai kurie koncertą mačiusieji skundėsi ir prastu apšvietimu, neleidusiu deramai apžiūrėti nei pačios Arianos Grande, nei jos svečių.

„Coachella, po velnių įjunk šviesas. N‘Sync sugrįžo“, – socialiniame tinkle rašo Ericas Donovanas.

Vienas muzikos gerbėjas piktinosi, jog scena buvo taip prastai apšviesta, jog vietoje N‘Sync ant scenos galėjo būti bet kas – žmonės nebūtų pastebėję jokio skirtumo. Be to, buvę paauglių dievaičiai ir atrodo gerokai pasikeitę bei sustambėję.

Įvertinkite pokyčius patys:

Čia galite pažiūrėti vaizdo įrašą iš pasirodymo užkulisių, kurį paviešino A. Grande:

Po daug metų trukusio priešinimosi idėjai J. Timberlake‘as 2013 metais trumpai sutiko prisijungti prie N‘Sync pasirodymui 2013 metais per MTV „Video Music Awards“.

Gana paprasta įsivaizduoti, kodėl jo požiūris būtent toks, o ne kitoks: jeigu jis būtų sutikęs su „Coachella“ organizatorių pasiūlymu, tokie pasiūlymai pasipiltų kaip iš gausybės rago.

Kodėl pasirodyti su A. Grande sutiko kiti N‘Sync grupės nariai, taip pat galima gana lengvai suprasti – jie greičiausiai kaip reikiant erzinasi, matydami, kaip turtus kraunasi sugrįžę „Backstreet Boys“ vaikinai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)