Pasak Ingos, kuri visai neseniai išleido albumą bei šiuo metu ruošiasi dviems vasaros koncertams Palangos koncertų salėje ir Trakų pilies kieme, su kompozitoriumi Pauliumi Jasiūnu yra įgavę kūrybinį impulsą, iš kurio ir gimė šis kūrinys.

„Nors albumas pasirodė tik prieš mėnesį, mudu su kompozitoriumi Pauliumi tiek įsiskaninom, kad pristatom jums visiškai naują dainą „Skirtingi pasauliai“. Džiaugiuosi šita bendra banga – jis girdi mano temas, aš jaučiu jo melodijų turinį“, – atvirauja Inga.

„Buvo akivaizdu iš karto, jog daina prašosi dueto, tad aš net nesvarsčiau. Jurijų stebiu ir gerbiu jau keletą metų. Esam susidūrę ir projekte „Mes vieno kraujo“, kuriame jis tapo nugalėtoju. Jis buvo mano nugalėtojas ir „Eurovizijos“ atrankoje. Be to, mudviejų tembrai labai harmoningai dera!“, – partneriui negailėdama komplimentų pasakoja I. Jankauskaitė.

Pats Jurijus, viešėjęs DELFI TV studijoje, taip pat negailėjo gražių žodžių savo kolegei. Pasakodamas apie naujausią kūrinį jis neslėpė, kad daugiausiai darbo jame įdėjo būtent Inga, o jis – tėra vyšnaitė ant torto.

„Inga man yra autoritetas – tiek scenoje, tiek asmeniniame gyvenime. Aš ją labai gerbiu kaip žmogų, kaip atlikėją, kaip aktorę. Ją didžiuosiuose ekranuose matydavau jau labai seniai. Man didžiulė garbė yra dirbti kartu su ja“, – DELFI kalbėjo Jurijus.

„Iš Ingos pusės darbo šiame kūrinyje yra daugiau. Mėgstu sakyti, kad aš buvau tiesiog vyšnia ant torto, kurią uždėjo“, – šyptelėjo jis.

Šių metų viltis „Eurovizijos“ konkurse atviravo, kad Inga žavisi jau seniai.

„Daina su Inga buvo stebuklas, kuris nukrito iš giedro dangaus, sulaukęs skambučio, kad Inga kviečia įrašyti dainą kartu net aiktelėjau. Gerbiu ir gėriuosi ja, kaip žmogumi ir atlikėja. Daina, kurią teko įrašinėti yra būtent tai! Du skirtingi pasauliai, dvi kartos suėjusios į vieną, kai laikas nesvarbu ir ryšys tarp žmonių yra tai, kas laiko visą pasaulį“, – džiaugiasi Jurijus.

Kviečiame išgirsti bendrą Ingos Jankauskaitės ir Jurijaus kūrinį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)