„24 sekundės krepšinyje – atakai skirtas laikas, per kurį reikia atlikti metimą, 24 sekundės mūsų dainoje – laikas, skirtas atlikti lemiamą ėjimą, kuomet simpatizuojam naujam žmogui“, – pranešime spaidai pagrindinę dainos idėją atskleidžia Free Finga.

„Dažnai, būdami pernelyg atsargūs, to lemiamo ėjimo taip ir nepadarom, tačiau manau, kad viskas turėtų būti paprasčiau. Ši daina yra ir padrąsinimas visiems – ženk žingsnį, kol jis ar ji nepavargo laukti“, – priduria jis.

Kartu su „Ymir Audio“ studijoje įrašyta daina, Angelou ir Free Finga šiandien pristato ir vaizdo klipą, kurį sukūrė Pijus Vėberis.

Free Finga, Angelou - 24sek:

Abu kūrėjai pripažįsta, jog mintys apie bendrą dainą jau kuris laikas sukosi abiejų galvose, o galiausiai prasidėję darbai jo link vyko labai sklandžiai.

„Jau po pirmo mūsų susitikimo studijoje, dainos struktūra ir nuotaika įgavo gana aiškią formą“, – pasakoja Angelou. „Tomas turi daug puikių idėjų, kurios gimsta labai greitai. Tai mane įkvėpė viso kūrybinio proceso metu“, – gerų žodžių kolegai negaili dainininkė.

„Angelou taip pat puiki kūrybinė partnerė – greitai reaguoja į idėjas, atsako savomis, aiškiai žino, kaip nori skambėti“, – teigia Free Finga.

„Ji - labai šiltas, rūpestingas, kantrus žmogus, ko nepagalvotum pažiūrėjęs klipus ar pabuvęs koncerte, kur Angelou nepralaužiamai arši ir galinga“, – priduria jis.

Pirmą kartą gyvai šią dainą, kaip ir kitus geriausius daininkų kūrinius, Free Finga ir Angelou klausytojai galės išgirsti jau kitą penktadienį, balandžio 26 dieną Vilniaus keleivinių traukinių depe įvyksiančiame urban muzikos festivalyje „Spring Break“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)