„Mano daina yra apie laimingą žmogų. Prieš metus nusprendžiau grįžti į muzikinę sferą. O šiandien galiu pasidžiaugti, kad tai buvo beprotiškai geras sprendimas. Esu suplanavęs galybę koncertų, projektų. Įrašinėju penktąjį albumą. Na, o „Laimingas žmogus“ bus viena jį sudarysiančių dainų. Tai labai pozityvi daina“, – sakė jis.

Atlikėjo galvoje nuolat verda kūrybingos mintys. Jis planuoja sukurti klipą šiai ir kitoms albumo dainoms.

Didžiausios vertintojos – dukros

Pokalbio metu vyras pripažįsta, kad jam svarbi artimųjų parama. Jo gyvenime didžiausios pagalbininkės yra dukrytės bei žmona.

„Šiuo metu aktyviai įrašinėju albumą, tad prireikia nuomonių iš šalies. Čia man padeda didžiausia mano vertintojų komisija, dukrytės – Lėja ir Andrėja. Vienai dabar 8-eri, o kitai 2-ji metai. Jos yra teisėjos, vertintojos. Duodu joms pasiklausyto dainų demo versijų ir jos man padeda. Žmona taip pat labai džiaugiasi už mane. Ji pamatė, kad viskas jau gal ir gerai bus. O kas buvo anksčiau – ir turėjo būti. Artimieji mane palaiko“, – sakė Andrius.

Šauniausius gerbėjus dovanojo realybės šou

Andrius juokauja, kad dukrelės kartais vertina jį, vos ne kaip realybės šou komisijos narės. Tačiau pripažįsta, kad „Kelio į žvaigždes“ laikotarpis buvo įspūdingas ir davė labai daug.

„Smagu pagalvoti, kad jau auginu du vaikus, o visai neseniai, prieš 14 metų, dalyvavau realybės šou. Geros emocijos užplūsta prisiminus tą laiką. Iš tiesų, šis projektas man dovanojo daugiausia gerbėjų. Tuo metu žmonės susipažino su manimi. Dabar tai jau brandi publika. Džiaugiuosi, kad ji niekur nepabėgo ir išliko“, – minėjo dainininkas.

Palaikyti ryšį su realybės šou sutiktais draugais Andriui nėra lengva. Tačiau kai kurie, vis dar dalyvauja jo gyvenime.

„Bendraujame su Arvydu Martinėnu-Vudžiu, su juo dirbame prie naujo mano albumo. Taip pat ryšį palaikome su Robertu Kupstu. Tačiau su kitais retai bendraujame. Turime skirtingas veiklas, dėl to taip ir yra“, – kalbėjo jis.

Grįžti į sceną nebuvo lengva

Atlikėjas džiaugiasi, kad grįžo laikas, kuomet jo planuose labai daug koncertų. Šiuo metu vyras sako sulaukiantis žinučių ir socialiniuose tinkluose, į kurias mielai atrašo. Anksčiau to nedarydavo, jį buvo užvaldęs troškimas nuo visų pasislėpti.

„Įsivažiuoti į koncertų ir dainavimo ritmą buvo psichologiškai sunku. Per visą skaudų laikotarpį aš stengiausi vengti dėmesio. Jaučiau žmonių baimę, nenorėjau niekur eiti. Gyvenimą buvo užvaldžiusi niūruma. Tačiau užteko vos poros koncertų ir vėl pajutau žmonių palaikymą. Pasijutau puikiai ir supratau, kad viskas bus gerai“, – sakė dainininkas.

Sunkų laikotarpį dainininkas patyrė jau po realybės šou šurmulio ir emocijų. Įkūręs statybų įmonę jis ėmė tolti nuo šou pasaulio. Darbas biure nustatytu laiku, stabilumas ir bėgimas nuo kūrybos jam atrodė tarsi išsigelbėjimas ir siekiamybė. Vyras išbandė ir sporto klubo bei projektų vadovo pareigas, televizijos laidos vedėjo kėdę ir net tarnavo kariuomenėje savanoriu. Deja, pasirinktas gyvenimo būdas privedė prie žlugusio verslo, skolų, teismų, nemalonumų. Tačiau visa tai – jau praeityje.

Dabar dainininkas vėl mėgiamas savo klausytojų. Sulaukia palaikymo žinučių, kuriose žmonės sako jo kūrybą vertiną netgi labiau, nei anksčiau.

„Anksčiau aplenkdavau parduotuves ratu, nes žinojau, jog žmonės gali norėti nusifotografuoti su manimi. Aš vengdavau dėmesio, slėpiausi. Tačiau dabar mielai bendrauju su žmonėmis“, – sakė dainininkas.

Patirtis išmokė viską apmąstyti

Andrius džiaugiasi, kad po visų kelių ir klystkelių jis grįžo į kūrybos kelią. Tai yra pati mėgstamiausia jo veikla. Tačiau patirtys leido į viską pažiūrėti kitomis akimis. Kitaip vertinti situacijas, priimti sprendimus.

„Jau atėjo tas laikas, kai imu brandžiau į viską žiūrėti. Turiu šeimą, vaikų. Gyvenimas tampa tolygus, nes patirtį jau nemažą sukaupiau. Dirbau įvairiose sferose, tiek versle, tiek šou pasaulyje. Tiesiog per tą laikotarpį užsiaugini tam tikrą odą ir jau nebebėgi akis išdegęs visur. Apskaičiuoji, apgalvoji ir darai tai, kas atrodo priimtina.

Ta patirtis iš tikrųjų yra geras dalykas, tie pamokymai gyvenimiški, skaudžios pamokos. Tuo metu tai yra galbūt kažkas sunkaus ir baisaus. Bet, iš esmės, tai tik į naudą. Nes reikia ir tokių pamokų gyvenime. Anksčiau viskas buvo taip paprasta – leki galvą iškėlęs ir nesupranti, kur tu leki, bet svarbiausia lėkti. O dabar jau pagalvoji kur leki“, – apmąstė dainininkas.

Andrius pozityviai žiūri į ateitį. Jis džiaugiasi, kad visi neramumai ir klystkeliai šiandien jam yra kaip pamokos, kurios leidžia daryti teisingus sprendimus gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)