Šis kūrinys – iš naujausio dueto albumo „White Crow“. Vos daugiau nei prieš mėnesį pasirodžiusi „Spotify“ platformoje naujiena perklausyta 450 tūkstančių kartų. Duetas tęsia albumo pristatymo turą ne tik Lietuvoje - koncertai numatyti Anglijoje, Ukrainoje ir Baltarusijoje, rašoma pranešime spaudai.

Beissoul & Einius – Doesn’t Matter:

- Kodėl leidžiamas net ketvirtas singlas iš jūsų naujausio albumo „White Crow?

- Šis singlas save išleido pats. „Doesn’t Matter“ be mūsų pastangų užmezgė ypatingą ryšį su klausytojais, aplenkdamas visus kūrinius. Todėl mudu su kolega Einiumi Jaručiu nusprendėme tam neprieštarauti - išleidžiame šią emocijų ir minčių dozę į plačiuosius vandenis.

„Doesn‘t Matter“ pasakojama apie momentą, kai kartais netikėtai pakeliame darbo, informacijos persunktas galvas į dangų ir suvokiame, kad niekas iš tiesų nesvarbu. Tada lieka sėsti į automobilį ir vykti, kur akys mato. Singlas netgi gali būti puikiu iniciatoriumi tokio veiksmo – kam laukti, kai perkais smegenys. O kai jau pakilsi - „Doesn‘t Matter“ taps puikiu tavo kelionės gidu.

- Kaip sekasi jūsų naujausiam albumui „White Crow“ – kaip jį sutiko klausytojai?

- „Beissoul & Einius“ mėgstamiausia kombinacija – tai muzika, automobilis ir vakaras ar naktis. Spėjame, kad tai pajuto klausytojai. „White Crow“ albumas – tai mūsų aštuonerių metų kūrybos metų įtvirtinimas, monumentalizavimas, viskas jame skamba būtent taip, kaip norėjome. Dabar atėjo metas kitam etapui, kurio jau labai laukėme.

Albumą lydėjo kvepalai – pribloškę sunkiu, net nuodėmingu odos, jūros druskos dvelksmu, gerbėjai jais kvėpinasi ne tik patys, mėgsta, kad jais dvelktų ir automobilio salone, nes nori panirti į jūsų kuriamą aurą. Ar dar galima tų kvepalų įsigyti?

„White Crow’’ kvepalų galima įsigyti Aisčio Mickevičiaus „FUMparFum“ kvapų studijoje Vilniuje arba mūsų koncertų metu. Saugome kvepalus ypatingoms progoms bei susitikimams, nes jų liko nedaug.

- Koks gyvenimas pirmųjų trijų singlų „Innocent Black Coffee“, „Rooftop – pastarasis išleistas ir galingu vaizdo klipu bei „Don't Wanna Live My Life''?

- Visos albumo „White Crow“ dainos viena kitą papildo, tai kaip traukinio vagonai, kuriuose sėdi įvairiausi žmonės, bet juos kas nors susieja – tai flirtas, tai nugrimzdimas į savo mintis apie gyvenimo prasmę, tai neįpareigojantis pokalbis apie orą ar už lango bėgančius vaizdus. Taip dešimties dainų albumas virsta egzistenciniu psichologiniu romanu – itin įtraukiančiu.

- Balandžio 27 d. „Beissoul & Einius“ pasirodo „Siemens“ arenoje Vilniuje. Surengsite ne tik muzikinį pasirodymą, jį lydės ir pačių kurta kostiumų kolekcija. Kokioje pasirengimo stadijoje esate šiuo metu?

- Jau nuaudėme šimtus metrų margaspalvės juostos, priklijavome milijonus „Swarovski“ kristalų, sunešiojome geležines klumpes, atskyrėme grūdus nuo pelų ir laukiame pražystant sakurų. Viskas jau sustyguota, beliko tik įpūsti ugnį toms dviem koncerto valandoms – geriausiam laikui koks tik gali būti, kai visai nesvarbu, kas bus rytoj.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją