D. Hasselhoffas gali džiaugtis gana sėkminga dainininko karjera Vokietijoje ir kaimynėje Austrijoje, kur 1985 metais jo debiutinis albumas „Night Rocker" netikėtai tapo perkamiausiu. Jo antrasis albumas „Lovin Feelings" ir trečiasis „Lookin For Freedom" Vakarų Vokietijoje užlipo iki penktosios populiariausių vietos, abu buvo labai svetingai sutikti ir Rytų Vokietijoje. Titulinė daina „Looking For Freedom" tapo hitu, vokiečiai abejose Berlyno sienos pusėse ją interpretavo kaip savotišką vienybės himną, skelbia „The Post".

Nors aktorius ir kilęs iš Vokietijos, vokiečius greičiausiai pakerėjo ne jo kilmė. „Manau, kad vokiečiams labai patraukli jo amerikietiška dvasia. Be to, jo muzika labai paprasta, puikiai tinka ploti į ritmą. Vokiečiams patinka labai primityvios melodijos", – sako „Der Spiegel" kultūros žurnalistė Hanna Pilarczyk.

2014 metais D. Hasselhoffas buvo pakviestas pasirodyti Austrijos sunkiojo roko ir metalo festivalyje „Nova Rock", kur ant scenos lipo iš karto po „Iron Maiden". Jis Kurier.at tuo metu sakė, jog labai mėgsta sunkųjį metalą: „Man labai patinka „Iron Maiden" ir „Metallica". Tai muzika, kurios labai mėgstu klausytis".

Praeitą rudenį „Ministry" lyderis Alas Jourgesenas atskleidė suvienijęs jėgas su DJ Swamp ir parengęs D. Hasselhoffo atliekamos Neilo Diamondo dainos „Sweet Caroline" šokių muzikos versiją. „Tai buvo pats beprotiškiausias projektas, kuriame tik teko dirbti. Man net nereikėjo svaigintis, jaučiausi kaip reikiant apsinešęs. Davidas Hasselhoffas įrašinėja naują albumą, ten ir originalios dainos, ir kelios perdainuotos. Kažkodėl jis nusprendė, nors aš to nesuvokiu, mes net bebuvome susitikę, kad aš esu idealiausias pasirinkimas šokių versijai. Pagalvojau: o čia tai bent. Bus rimta. Žinoma, kad sutikau", – „Billboard" kalbėjo A. Jourgensenas.

Ankstesni garsaus aktoriaus ir atlikėjo kūriniai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)