„Iveta, oho, tavo balsas! Sunku patikėti, kad tau tik 14 metų. Gali būti, kad tavo dainos versija geresnė už Jessie J“, – mergaitei sakė teisėjai.

Po lietuvaitės pasirodymo jie plojo atsistoję, gyrė atlikimą, tačiau žiūrovai nusprendė, jog mergaitė į finalą nepateko.

Šeštadienio vakarą vykusiame pusfinalyje Iveta atliko Jessie J dainą „Flashlight“.


Televizijos žiūrovai balsavo telefonu ir nusprendė, kad Iveta į kitą etapą nepatenka. Iš aštuonių dalyvių į finalą pateko vos du.

Daugiausiai žiūrovų balsų surinko 9-metis Fionnas McMorrow, o antrojoje vietoje liko šokėjas Jake'as O'Shea.

Nors Iveta Tumasonytė yra kilusi iš Vilniaus, savo gyvenimą su šeima kuria Airijoje.

DELFI susisiekus su mergaitės mama Jelena, pavyko sužinoti, jog Iveta nesisieloja, dėl pralaimėjimo, nes sulaukė labai daug žmonių palaikymo.

„Iveta jaučiasi super! Galite pamatyti, kiek palaikymo ji sulaukė socialiniuose tinkluose, kokia reakcija visų žmonių. Tai nerealus palaikymas! Labai daug žinučių sulaukėme, Ivetai visą naktį rašė žmonės! Man irgi nenustoja rašyti.

Žinote, aš gyvenu dabar tokiais gerais jausmais. Buvau tiesiog apstulbusi, kad visi taip stipriai palaikė. Po pasirodymo visi tiesiog apsupo Ivetą ratu, vos nesuplėšė jos. Iveta negalėjo užmigti, nes jai visą vakarą telefonas netilo nuo žinučių.

Žmonės rašė, kad ji nereali, tik dėl jos atvažiavo į koncertą, linki sėkmės. Taip nustebau, visa salė tiesiog atsistoję plojo. Teisėjai taip pat stovėdami plojo, čia įvertinimas šimtaprocentinis. Ivetai sakė, kad ji yra žvaigždė, dainininkė, su kuria jau reikia įrašinėti dainas.

Jokio nusivylimo mes nejaučiame, dėl nepatekimo į finalą. Nes palaikymas ir geri žodžiai viską užgožia. Mūsų miestas buvo tiesiog išmiręs, nes visi namuose žiūrėjo Ivetos pasirodymą. Iš viso pasaulio rašė žmonės ir klausė kaip reikia balsuoti už Ivetą, bet balsuoti galėjo tik Airijos gyventojai.

Iš tiesų, Ivetai konkurencijos nebuvo, nes į finalą pateko šokėjai, dainininkų konkurencijos ji neturėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)