Kol vis dar vyksta filmavimo darbai, Oksana su DELFI skaitytojais dalijasi pirmaisiais kadrais iš vaizdo klipo užkulisių. Kurti atlikėjos ir jos šokėjų įvaizdį ėmėsi O. Pikul-Jasaitienės bičiulis, dizaineris Liutauras Salasevičius ir „Honey Denim“.

Verta paminėti, kad Oksanos daina daugeliui gali būti girdėta – tai 2001 m. išleistos ir Elenos Puidokaitės-Atlantos atliktos dainos „Mergaitės nori mylėt“ rusiška versija. Dideliu hitu tapusią dainą parašė „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas.

„Daugelis vos išgirdę šią dainą rusų kalba sako, kad jau yra analogas lietuvių kalba. Taip, ši daina nebuvo sukurta originaliai, ji buvo įkvėpta Atlantos „Mergaitės nori mylėt“ kūrinio. Tai jokia paslaptis, kriminalas ar kopija. Dėl šios prodiuserių idėjos buvo susitarta teisiškai, o man buvo pasiūlyta ją sudainuoti. Aš mielai sutikau, nes ši daina man yra graži ir iki skausmo žinoma. Buvo laikai, kai mes visi ją dainuodavome, tad kodėl jos nepadarius šiek tiek kitaip ir dar su vaizdu?“ – svarstė pašnekovė.

„Bandėme parodyti, kad moterys nori ir gali mylėti. Nesvarbu, kas ar kokia ji būtų. Pavyzdžiui, klipe man teko virsti taksi vairuotoja, kuri taip pat svajoja apie gražų gyvenimą ir norą mylėti“, – pridūrė ji.

Dar šią savaitę Oksana kartu su „Ant studio“ šokėjomis ir kūrybine komanda atsakingai dirbo dvi dienas bei nufilmavo pusę vaizdo klipo. Pirmąją dieną merginos filmavosi fotostudijoje, kitą dieną darbai persikėlė į Oksanos automobilį.

„Padaryta dar tik 50 proc. darbo. Kitą klipo dalį filmuosime balandžio gale, kadangi derinamės prie filmuotojo Luko Pačkausko darbo grafiko. Pirmąją dalį mums pavyko nufilmuoti labai sklandžiai, pagal planą ir su gera emocija – to tikimės ir antroje dalyje“, – DELFI pasakojo dainininkė.

„Klipo autorystė ir jo idėja yra ne mano, aš prisidėjau prie viso rezultato kaip dainos atlikėja. Kadangi tai yra rusiška daina, gavau pakvietimą ją sudainuoti. Ne paslaptis, kad turiu ne tik lietuviško kraujo, o rusų kalba man nėra svetima. Tai yra rusiškas kūrinys, kuris, matyt, bus labiau skirtas rusakalbei ar tokią muziką mėgstančiai auditorijai. Tai yra graži, gerai skambanti kalba, todėl sutikau“, – sako Oksana.

Atlikėja neslepia, kad filmuojant buvo visko, tačiau, anot jos, nuovargis ar šiek tiek nepatogi avalynė – kūrybinio proceso dalis.

„Reikėjo prisiminti choreografinius judesius, o jaudulys, kažkiek nepatogūs kostiumai ir avalynė taip pat nepadėjo. Žinoma, labai stengėmės, todėl tikiuosi, kad komanda nesumontuos nevykusių mano žingsnelių“, – juokiasi pašnekovė.


„Filmavimo metu spėjome ir pajuokauti. Pastaruoju metu vyko populiarus flash mob, kurį inicijavo rusų atlikėja Olga Buzova. Kartu su šokėjomis pertraukos nuo filmavimų metu ėmėme ir nusifilmavome bei visa tai įkėlėme į internetą. Tiesa, nesitikėjome, kad sukelsime tokią diskusijų audrą. Žmonės ėmė komentuoti, kad mes neva kopijuojame rusų atlikėjų darbą, dar kiti šaipėsi iš mūsų šokių žingsnelių. Tačiau juk tai nėra mūsų sukurtas šokis – jį šoka visi norintys, tai tapo savotišku iššūkiu, kuriuo dalijamasi internete. Man tokios žmonių nuomonės sukėlė tik didelį šypsnį. Komentaruose paaiškinau, kad tai nėra mano nauja daina ir vaizdo įrašas buvo įkeltas tik dėl linksmumo, kuomet su merginomis be jokių repeticijų sustojome ir pasikėlėme sau nuotaiką“, – sako Oksana.

Dainininkė svarsto, kad klaidingai jos vaizdo įrašą galėjo priimti tie žmonės, kurie nelabai domisi rusų muzika.

„Matyt, visi komentuojantys nežino nei tos atlikėjos, nei to šokio. Dėl to visa tai ir užvirė. Net neabejoju, kad kas žino O. Buzovą, jie suprato tą vaizdo įrašą ir jiems nekilo jokių klausimų – tik šypsena“, – tiki atlikėja.

Vaizdo klipas dainai „Devočki“ turėtų pasirodyti jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (430)