Kaip rašoma pranešime spaudai, galingos garso sistemos, šimtai kvadratinių metrų dekoracijų, lazeriai ir šviesos efektai stebins ir ne pirmą kartą tokiuose renginiuose besilankančius svečius. Šimtai kvadratinių metrų UV šviesomis apšviestų masyvių fluorescencinių dažų dekoracijų – instaliacijų užpildys ir puoš Art Synthesis erdves.

Renginyje dalyvauja pasaulinio lygio atlikėjai iš 8 pasaulio šalių nuo Meksikos iki Rumunijos, kurie dviejose scenose skleis Techno, Psytrance ir Dub šokių muzikos bangas.

Lankytojams tikrai neteks nuobodžiauti, nes įspūdingais pasirodymais juos žavės įvertintas apdovanojimais cirko artistų duo iš Jungtinės Karalystės Lisa & Callum, kurie paruošė specialią lankų žongliravimo programą. Prie jų prisijungs ugnies ir šokio grupė iš Lietuvos 13 „velniukščių“ bei žonglieriai „Naujasis Vilniaus Cirkas Antigravitacija“.

Šio renginio techno scenos priekyje Mara La Fay iš Rumunijos pasirodys su masyviu, melodišku Techno, paslaptingasis meksikietis New Sense skleis ypač išieškotą Techno skambėsį, na o šią techno šokių mašiną užves visiems gerai žinomi Dub ir Dubtechno astovai iš Lietuvos Elektroninis Baltasis Kiras, Girių dvasios ir Grad U.

Psytrance scenoje pasirodys turbūt vienos iš žymiausių sunkesnio Psytrance įrašų kompanijų Parvati records atstovas iš Suomijos Vertical bei tokie pogrindinio UK Trance atstovai kaip Nigel Photon, Laurence ar Liquid Ross. Na o Psytrance programos puošmena - ypač gerai vertinama visame pasaulyje Fullon Psytrance selektorė iš Vokietijos - Djoanna, grojanti nuo 2002 metų.

Šį kartą labai daug dėmesio skiriama vizualiesiems menams, todėl renginio metu bus ne tik Transcendental Spirit komandos ir dekoratorės, menininkės iš Ukrainos Divyna eksponuojamos UV dekoracijos, bus eksponuojamos ir dvi alternatyvaus meno parodos: savo menu dalinsis tapytojas Tadas Tru ir menininkė Milda Arlauskaitė. Veiklos dešimtmečio proga įgyvendinamas tapybos ir piešimo konkursas „Meno mūza” (ang. Art Muse), kurio tikslas parodyti visuomenei dabartinius alternatyviuosius menininkus - konkurso prizininkų darbus galėsite išvysti renginyje.

Magiškame susibūrime nestigs ir kitokių pramogų: lankytojai bus kviečiami išbandyti tapybą ant kūno ultravioletinėje šviesoje švytinčiais dažais, turės galimybę parodyti savo meninius gabumus ta pačia technika piešdami ant juodos drobės. Visą renginį vainikuos video instaliacijos ir lazerių šou.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją